EOS Lip Balm blueberry acai.

EOS Lip Balm blueberry acai.

_MG_2500

Den trillade in ett lip blam från eos hos mig för någon dag sedan med doft av blåbär, yummi Den doftar verkligen ljuvligt! Fullsmockad med antioxidantrikt vitamin e, sheasmör och jojobaolja. De är 95% ekologiska & 100% naturliga.

Det tråkiga med dessa lip balms från eos är dock att jag redan tokdissat dom 2010 då jag fick torra, fnasiga och irriterade läppar varenda gång jag testade produkten. Jag tänker därför testa denna, inte idag för jag ska ut, och se om jag fortfarande reagerar likadant!

Jag vet dock att eos lip balm är en väldigt hajpad och omtyckt produkt av många andra, så vi får se om jag förstår hajpen eller om mina läppar återigen reagerar med att bli irriterade och torra som fnöske! 

89sek kostar dessa lip balms och säljs hos tex eleven.se

Ni som provat dessa, vad tycker ni?

Short translate: In 2010 I hated this product but I´m going to try it again. Second chance!

5 svar på ”EOS Lip Balm blueberry acai.

  1. Jag är inne på min andra. Första hade jag får ett/ ett par år sedan. Jag gillar dom, men de är inte de bästa jag testat.

    1. Nej, jag reagerade ju tyvärr väldigt negativt mot dom. Får se om mina läppar reagerar likadant denna gången..lite nervöst ;)

    1. Ja dom doftar riktigt gott, helt klart! :D Men verkar som dom innehåller något mina läppar inte gillar, får se om det blir likadant med denna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *