Spamys med Spa Supply!

Spamys med Spa Supply!

spamys

I Onsdags var jag på en liten spakväll tillsammans med spa supply! Vi åt god plockmat, drack bubbel, snackade strunt, skrattade, skrubbade oss, badade bubbelpool, la ansiktsmask, fick göra hudanalys (bilden längst ned till vänster där de mörkaste prickarna visar mina solskador på djupet, omg…och då är jag ändå rättså noga med spf! not good enough!) och fick klämma och känna på produkter från Murad, Youngblood och Caudalie vilket tyvärr har lett till att jag vill ha massvis med produkter (se bilden längst ned till höger bland annat!).

Jag har aldrig fått skanna huden tidigare och tyckte det var så roligt (och skrämmande!) att få se lite mer på djupet hur min hy mår och därefter få med mig ett litet provkit hem från Murad att testa. Jag får alltid höra att jag har så himla fin hy men man ser att jag ändå har lite solskador (främst under ögonen så mer ögonkräm med spf till mig framöver) och på en annan bild så fick man se att jag har faktiskt ganska så känslig hy även om jag alltid trott att jag är mer normal/blandhy eftersom min hy aldrig reagerar speciellt mycket på utsidan. Så himla intressant och jag skulle så gärna vilja göra ytterligare en provskanning efter att jag testat mitt muradkit för att se om det känsliga i min hy förbättrats. Det vore ju en dröm om man kunde bli erbjuden en skanning innan man ska köpa hudvårdsprodukter, tänk vad det skulle underlätta! Man kan få en gratis skanning på NK eller Sephora vid ett flertal tillfällen – gå och gör! Kolla när dom finns på plats för detta om något var ett uppvaknande även för mig som är duktig på att använda spf, trodde jag!

Detta var verkligen en perfekt tjejkväll och jag önskar att jag kunde göra en sån här sak med ett gäng tjejer varje vecka! Så roligt och stämningen var på topp och det var verkligen ingen stress öht under hela kvällen utan vi bara myste på.

Det var jag, Tina, Kristina Norman den yngre (som glömde bikinin hemma och fick cykla hem i blöta trosor istället, vem var förvånad? ingen..? haha!), Nina, Aline & Therese samt Felicia och Tiina från Spa Supply! :)

Tack tjejer för en galet trevlig kväll! ♥

 

2 svar på ”Spamys med Spa Supply!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *