Estée Lauder Bronze Goddess Body Oil

Estée Lauder Bronze Goddess Body Oil

Bronze Goddess Body Oil från Estée Lauder ska ge lyster, fukt och ha den klassiska Bronze Goddess doften! Jag har aldrig luktat på parfymen så jag får väl tro att dom påminner om varandra :)

Noterna är bland annat: Topp: Bergamot, Hjärt: kokos och bas: amber.

Jag önskar att denna doftade mer kokos på mig men jag känner mest blom/trädoft från denna när jag haft den på huden ett tag! Det är en sommardoft och jag önskar verkligen det vore sommar för det känns som den passar bättre när det är solsken och det är varmt o gött ute!

Jag tycker även den doftar ganska starkt så jag skulle inte vilja applicera denna över hela kroppen utan nöja mig med armar/ben för att ge dom lite mer lyster!

Detta är en limited Edition produkt som jag inte kan hitta i någon svensk webbshop längre tyvärr. Så jag är ju lite taskig som skriver om den men jag testar väldigt sällan något från Estée Lauder så ;P Den ingick i Bronze Goddess kollektionen som släpptes i Maj 2013, ni kan se hela kollektionen här hos Tina som var snäll och överlät denna till mig :)

500sek för 100ml.

Någon som haffade denna när den fanns i butik?

5 svar på ”Estée Lauder Bronze Goddess Body Oil

    1. Svar till Beautybylinda: Jaså? Jag som känner nada kokos i oljan…känner av trä/blomdofter mer…så jag kanske hade gillat parfymen snäppet mer då ;)

  1. Oh, den finns säkert kvar på vissa Åhlens och Kicks, den här var inte så populär så vi har några kvar i vår butik, var faktiskt väldigt besviken på detta årets bronze goddess parfym, men flaskan är ju riktigt stilig.

    1. Svar till Maria: Ja jag har ju inte stött på parfymen, men oljan är helt ok :) Tkr dock den doftar väldigt mkt som sagt så skulle inte vilja ha den över hela kroppen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *