Recension: L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Mascara.

Recension: L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Mascara.

En av L’ Oréals senaste mascaror är miss manga som ni kanske förstår på namnet är inspirerade av Manga japanska seriefigurer med big eyes ala sailor moon. Denna mascaran ska ge megavolym tack vare den avsmalnade formen på borsten som ska skapa en 360 graders volym, upp till 15 ggr! Borsten är väldigt flexibel, ser ni att den går in lite? Där är den helt böjbar! Hos Linda Hallberg ser ni en bild på detta.

Formulan på denna mascara är väldigt krämig och enligt mig varken för torr eller för blöt! Och även om detta är en mascara som klibba ihop fransarna (utan att ge klumpar såklart) så upplever jag att mina fransar inte klibbar ihop allt för mkt beroende på hur jag jobbar med borsten.

Den fäller inte, smular inte, klibbar inte av sig och ger fransarna en fantastisk svärta! Jag är en sådan person som vill ha volym och det tycker jag verkligen att denna gör! En mascara helt i min smak faktiskt! :)

Betyg: 5/5
Köpa igen: Oh yes!
Pris: 139sek
Finns att köpa här: Kicks.se, Åhlens etc

 

7 svar på ”Recension: L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Mascara.

    1. Svar till Caroline: Jag har helt missat det, vad konstigt! Jag klickade hem två produkter från watercolors då märket var helt okänt…nu har jag ingen aning om vart man kan tänkas hitta det faktiskt!

  1. Läst detta inlägg för länge sen, (i vanlig ordning när det gäller din blogg) men hade helt förträngt det.. Köpte idag miss manga mascaran och googlade det efter jag kom hem.. Typiskt mig! Iaf kollade bild sök och såg en bild, tänkte ”Cecilias ögon” klickade mig vidare och jajjemän (!!!) hade rätt det var du så nu fick jag ju uppdatera mig om din åsikt om mascaran med och som det verkar så har jag nog köpt rätt mascara.. Vill ju också ha mycket volym och svärta :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *