Ett måste till sommaren – Escada Taj Sunset.

Ett måste till sommaren – Escada Taj Sunset.

Taj Sunset är Escadas sommardoft 2011 och finns enbart i limited edition. Denna doftar lika underbart som alla andra sommardofter från Escada och passar perfekt till dig som gillar dessa söta och fruktiga dofter! Jag älskar att bära Escadas sommardofter på sommaren!

”En doft av tropisk sensualitet som öppnas med en explosion av citrusdoftande blodapelsin och exotisk, fruktig doft av Alphonso-mango. Det blommiga och fruktiga hjärtat växer fram med blommor, söt primula och hallon. Doften dröjer sig kvar på en sexig, strand-inspirerad bas av kokosmjölk, mysk och sandelträ.” – eleven.se

Våren gör sig verkligen påmind i Dalarna idag med solsken, fåglar som kvittrar och dropp från taken vilket får mig att längta efter bar mark och sommaren! Och Taj Sunset är en av dofterna som kommer finnas i mitt badrumsskåp då! :)

Finnas att köpa på bland annat eleven.se för 360kr.

16 svar på ”Ett måste till sommaren – Escada Taj Sunset.

 1. jag bär också deras dofter faktiskt. jag försöker ta tag i den första doften jag bar när jag träffa min kille, men det är svårt att leta fram de. oftast försvinner de helt, men den var från samma. :)

 2. Taj Sunset kommer nog bli en av dotterns 16-årspresenter. Hihi tur att hon fyller år 2 dagar efter barnbidraget kommer :)

 3. sv: tack :) ^^.
  Ah det går ju ur så jäkla snabbt, jag själv kör med en riktigt najs hårinpackning med färg i som verkligen ger der röda en revanch ;)

 4. Jag har den i provflaska och den luktar gott men är rätt tung för min del. Men den gör nog sig bättre när man är ute i sommar ;)

 5. Sv: Förstår det :) Förresten, har du testat Seche Vite nu? Vet att du skrev om det förut, att du ville testa.

 6. Escada luktar sjuuukt gott. Jag älskar den doften. Synd att man är kille. Fast tur att man är bög. Kanske. Haha.

  Och åter igen. Du är galet snygg i den röda färgen. :D

  1. Jag hade nog kört på Xperince från Max Factor eller High Performance från Isadora om du vill ha lite mer täckning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *