Ska inhandla Revlon Nutri Color Creme så fort lönen anländer!

Ska inhandla Revlon Nutri Color Creme så fort lönen anländer!

Tack för alla underbara tips om hur man håller det röda håret vid liv! :) Flera av er har tipsat om Revlon Nutri Color Creme så den kommer jag klicka hem från Lyko när lönen trillar in på kontot :) (är lite udda och får lön den 15:e)

Med tanke på hur många som tipsade om den så tvekar jag inte en sekund på att det kommer vara ett bra köp! :) Jag får ge er en liten recension när jag väl fått hem den i mitten av månaden! :)

9 svar på ”Ska inhandla Revlon Nutri Color Creme så fort lönen anländer!

  1. Jag har använt den i flera år. Är ju naturligt blond men envisas med att färga det mörkt och tack vare en färginpackning så halverar jag färgkostnaderna :-)

  2. Å gulle dig ^^

    skulle vetat om detta på den tiden man själv hade rött hår.. var ett helvete att hålla snygg röd färg utan att den blev matt…

  3. hej söta du. Allt utom borsten köpte jag som prover! kommer absolut skriva om vad jag tyckte sen ;). Jag har funderat på att göra något annat med mitt hår också, men vad vet jag inte. Hm..kram på dig!

  4. sv. okej :) har hört talas om den, å dem verkar också bra :)
    jag använde tidigare Maria Nilas hårinpackning, men kör nu på Grazette of Swedens colour concept :) Jag är hur nöjd som helst med dem å revlons är säkert också bra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *