Event med Daisy Beauty och Dr. Hauschka!

Event med Daisy Beauty och Dr. Hauschka!

Igår var jag som sagt på event med Daisy Beauty och Dr. Hauschka och vilken kväll! I början blev det lite mingel och ser ni dom smarriga bullarna? (eller vad dom nu går som) Jag tror jag åt fyra eller fem sammanlagt under eventet…farligt goda! ;) Självklart så sköljdes dom ner med smarrigt bubbel ;)

Jag minglade omkring lite med Jennifer och Liselott bland annat :)

Anna Rosengren och Kicki hälsar oss välkomna!

Dr. Hauschkas nya kreatör och makeupartist Karim Sattar var på plats och pratade om lite produkter med oss samt visade oss lite sminkningar på oss som var där! Karim måste vara en av dom glasaste människorna jag har träffat! Snacka om att bjuda på sig själv och sprida energi!

Liselott och Mr Greece som Karim hade sminkat ;)

Tack så jättemycket för ett jättebra event! Jag har fyllt på glädjedepåerna! ;)

Självklart fick vi med oss Daisy Beauty hem samt en del produktprover! Jag som bara har testat deras foundation (och hatade doften) samt deras mudmask (love it!) ser framemot att få testa lite fler produkter från Dr. Hauschka!

Jag vet att det ser ut som det bara var jag, Liselott och Jennifer på plats men vi var några fler ;) Bara det att jag vill inte publicera mingelbilderna om det är någon som gör en konstig min…vilket det nästan alltid var denna gången ;) haha! Listan över alla som var där har jag snott från Kicki ;) Tack allihopa för en härlig kväll, alltid lika kul att träffa er! :)

Fröken Rosa
Zoulblogg
Purity
Adaras
Karin
Beautytools
Skönhetsredaktörerna
Make it Fab
All sweet in life
Beleza
Piggelin
Elin Fagerberg
Bjutiful Me
Aida
Tindra

 

4 svar på ”Event med Daisy Beauty och Dr. Hauschka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *