Event med Pürminerals & Comfort zone!

Event med Pürminerals & Comfort zone!

_MG_0479_MG_0471_MG_0472_MG_0486_MG_0493

I Tisdags så var jag på ett lunchevent där nyheter från både Pürminerals och Comfort Zone presenterades! Jag älskar när flera nyheter presenteras, bra ekonomiskt för mig som har rätt långt att åka ;) haha! Jag har favoritprodukter från båda dessa märken så ser verkligen framemot att få testa alla nya rouge château cheeks, glossen château kisses plumping lipgloss, läppstiften som tyvärr inte lanseras förrän i september (men oroa er inte, jag ska frästa er med en närmare kik!) och vattenfasta mascaran som lanseras i maj från pürminerals! Jag har redan testat delar ur Skin Regimen och deras hudvårdsserie (bra smörj!) och ser framemot att testa scrub, body cream, lip balm och eye blam :) Roliga nyheter från båda märken verkligen! :)

dh

Vi fick se hur man kan applicera krämrouge eftersom två av pürminerals nya rouge är just krämrouge! På första bilden har modellen enbart rouge på högra sidan i bilden sett. Väldigt naturligt och fint resultat! En platt borste för blöta produkter användes och ytterst lite produkt på borsten i en svepande ”nike” (som loggan ni vet) rörelse över kinden! På bild två har hon även fått ett av läppstiften (som lanseras i september) på sig, hur fint! Önskar dessa lanserades nu!

Jag undrar om jag har någon bra borste till att prova dessa fina krämrouge, jag måste utforska detta rätt omgående känner jag! :) Jättebra event och jag är så glad att jag kunde gå på detta! Jag har fått prover på alla nyheter så jag ska självklart klämma och känna och återkomma med några av dom :)

Pürminerals kan ni bland annat köpa hos eleven.se (annonslänk) och där finns i skrivande stund alla nya glossen redan uppe! Jag hoppas att rougen dyker upp inom en snart framtid också! :) Comfort Zone finns att köpa på bland annat hudoteket.se och en del spa land och rike runt :)

Jag är så pepp på alla nyhter!

 

5 svar på ”Event med Pürminerals & Comfort zone!

  1. Har du provat den vattenfasta mascaran? Om du har det, är den bra? Jag letar just nu efter en ny vattenfast mascara då mina två favoriter (Extreme resist från Nivea och Lóreal Voluminous X4 waterproof) har tagit ut ur sortimentet… Så jäkla tråkigt när sånt händer! Jag letar efter en som sitter som berget, alltså som verkligen är vattenfast! Jag provade Estée Lauder Sumptuous waterproof och den var ju löjligt dålig då den färgar av sig på ögonlocken efter bara några timmar. Vattenfast är den ju definitivt inte. Så efter att ha lagt över 300kr på en vattenfast mascara som visar sig vara allt annat än vattenfast så skulle jag bli jätteglad att få tips av dig! Du verkar precis som jag älskar volymmascaror så därför tror jag kanske att någon av dina favoriter skulle kunna passa mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *