Vårtävling med Vision Haircare!

Vårtävling med Vision Haircare!

vision_haircare-tävlingNu har ni chansen att vinna ett hårvårdskit från det svenska märket Vision Haircare! Det är Moisturizing Shampoo, Easy Conditioner, Smoothing Masque och Just Leave It (en  leave-in-spray) som ni kan få hemskickat!

För att delta så ska du svara på följande frågor bland kommentarerna: Du har en dålig hårdag och har 2 minuter på att göra det bästa av situationen, vad gör du? ;)

Tävlingen avslutas onsdagen den 16:e april klockan 23.59 (bidrag efteråt räknas ej). Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och det är ett tävlingsbidrag per person som gäller och ni måste komma ihåg att lämna en fungerande mailadress så jag kan kontakta er!

Lycka till allihopa! ♥

Grattis till kommentar nr 17. Emma! :) Jag har mailat dig så återkom så snart som möjligt så jag kan vidarebefodra din adress och du kan få din vinst! :)

 

39 svar på ”Vårtävling med Vision Haircare!

 1. När jag har en dålig hårdag innebär det i 100 fall av 100 att det är frizzfest i håret (oftast pga blivit regnad på) så det är tämja frizzet som gäller. Det gör jag oftast genom att lägga i ett spraybalsam. Det brukar funka. :-)

 2. För mig är varannan dag en dålig hårdag och jag väntar självklart alltid till sist med att fixa håret så att 2 minuter kvar att göra något åt det är vardag för mig, hehe!

  Det jag brukar göra då är att borsta bak det i en hästsvans och använda en teasing-borste för att få det jämnt uppe på huvudet (går mycket fortare än att försöka få till det medan man sätter upp tofsen!). Jag ser även till att använda två tofsar så att det håller sig på plats hela dagen.

  Skulle gissa på att den lilla proceduren brukar ta en minut ungefär! :)

 3. Sätter upp håret i en slarvig knut högt upp på huvudet,fäster några hårnålar och fixerar med lite spray, gnuggar till det så det ser lite avslappnad rufsigt ut, ready to have a really good day <3

 4. Jag plattar håret som är mest synligt, sprayar på glansspray och sedan sätter jag upp allting i en munk eller en hög hästsvans! funkar varje gång.

 5. Jag har en dålig hårdag men alldeles för lite tid så borstar jag igenom håret lite snabbt, ibland knappt det. Sedan sprayar jag i lite torrshampo och sedan åter det upp i en håg toffs :)

 6. Borstar i lite torrshampoo och sen upp med allt i en hårdonut. Tycker den frisyren blir som allra finast när man känner att håret är platt och trist. Nu kanske jag är lite väl optimistisk med tiden, men oftast tar det inte mer än fem minuter iallafall ;) Annars funkar alltid en hästsvans, och det tar iallafall inte mer än två minuter! :D

 7. Åh sån kul tävling.
  Jag kör på säkert kort sprayar torrschampo eller något annat som ger håret lite textur och sedan sätter jag upp det i en tofs :)

 8. Drar upp håret i en stram hög hästsvans, trär på min lifesaver hårmunken (jag har jättetunt hår så knut utan den är inte att tänka på!) och sprayar på lite torrschampo på hårtofsen för lite stadga och sen bara fäster det med hårnålar. Snabbt, lätt och dessutom skitsnyggt!

 9. Två minuter på mig och en dålig hårdag? Då tar jag en toffs, drar bak håret och sätter upp håret nere vid nacken så att toffsen liksom ”ligger”, tar fram några små hårslingor på sidorna och vipps så blir det en snabb, ekel men ändå rätt snygg frisyr! :)

 10. Då rufsar jag till håret, sprayar det och sätter upp i en slarvig och låg knut. Ser nästan planerat ut ;)

 11. Torrschampo räddar mig typ varannan dag, så bara spraya i och gnugga runt lite, ha i någon volymprodukt i underhåret och voilà, snyggt lite beachrufsigt hår.

 12. Torrschampo. Borstar ut håret, tvinnar luggen och fäster den bakom örat med hårnålar. Resten av håret får sitta i en låg hästsvans eller knut. Mer avancerat än mina bra hårdagar, haha.

 13. Oj, 2 minuter!! Helst hade jag nog velat gå och lägga mig igen.. me mitt tunna slitna hår finns de ingen möjlighet att lösa det på 2 min haha

  men om jag måste hitta på nåt, då bli de keps eller sommarhatt.

 14. Då brukar jag slänga håret till en sida och göra en slarvig fläta. Om håret på kronan ser hemskt ut sätter jag även på en fin mössa eller en cool keps.

 15. Då sätter jag upp håret i en sned & låg hästsvans. Snurrar runt till en busig knut och fäster med hårnålar. Snabbt, enkelt och stiligt :)

 16. Spinnpin eller vad dom små skruvarna heter är super bra, bara att snurra upp håret och problemet är löst :)

 17. Då jag har kort hår är det rätt svårt att göra något. Men brukar köra på min standarduppsättning där jag flätar utvakade flätor längs sidorna och fäster med en hårklämma/tofs! Superenkelt och går riktigt snabbt när man väl lärt sig!

 18. Värsta tänkbara dåliga hårdag är fett hår. Då vänder jag mitt hår upp och ner och tar ett snyggt hårband och samlar håret i en hög tofs. Därefter blir det en slick look och snyggt makeup på det så är jag ready to go :)

 19. Sätter upp håret i en slarvig hästsvans och ser så där lagom busig och slarvig ut på ett helt rätt sätt

 20. Bara 2 ynka minuter uschh då blir man stressad.
  Jag har kort hår som alltid ser ut som ser ut att komma från en skräckfilm varje gång när jag vaknar.
  Men krisar det brukar jag alltid försöka borsta och sedan dra upp luggen med ett diadem. inte jätte snyggt men bättre än att skrämma folk på stan :)

 21. Då sätter jag upp håret i en hög knut eller har en hårscarf/bandana
  i håret för att det är en enkel, snabb och snygg lösning när man
  har en dålig hårdag. :)

 22. Torrschampo i hårbotten och hårolja i topparna. Sätter upp håret på något sätt, en stram knut eller hästsvans. Har man vaknat med världens rufs så kan man satsa på en lite slarvigare uppsättning och utnyttja rufset :)

 23. Ser håret förskräckligt ut borstar jag igenom det, tar i lite torrschampo, vänder upp och ner på huvudet och rufsar till håret lite. Mitt hår brukar lägga sig ganska bra när jag vänt upp och ner på huvudet och rufsat lite samt ta fram benan – then i’m good to go!

 24. Jag har dålig hårdag typ varje dag =( men torrschampo är min räddare i nöden och en slarvig knut

 25. Jag blundar, går till garderoben, sträcker ut handen och tar fram första bästa sak jag hittar – en sjal, en knästrumpa, en skjorta, ett linne – och så virar jag det runt huvudet på ett slarvigt sätt. Och säger jag till alla att jag läst på Wysteriias Skönhetsblogg att det är det hetaste tipset just nu. Ingen kommer att ifrågasätta mig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *