Fan vad glad jag blir.

Fan vad glad jag blir.

 Viktoria skrev den här kommentaren till mig och jag kände mig verkligen helnöjd när jag läste den.

"Fan å, jag blir så avundsjuk. Har ju aldrig träffat dig irl, men sett många bilder vid det här laget. Hmm, hur ska jag formulera det här, utan att det blir fel. Är ju tänkt som en komplimang, i slutändan, haha. Jag är lite konservativ. I min värld ska modeller vara size zero och på nått avlägset sätt, perfekta. Du säger det själv, du är inte superskinny. Men du har sån jävla karisma, att dina bilder blir ändå blir helt underbara. Fan dig. Jag blir så avundsjuk. ;)"

Varför kände jag mig då så jäkla helnöjd? Jo för att tidigare idag har jag haft en svacka. Förstår ni hur jäkla jobbigt det känns ibland att komma här som en "elefant" jämfört med "riktiga" modeller och försöka sig på en modellkarriär? Ibland när jag ser bilder på andra modeller som är långa och smala kan jag ibland känna mig som den fula ankungen. Vem vill anlita mig som modell liksom? Ett otränat fetto som inte alls ser bra ut.

Nu säger jag inte att jag är det. Men jag känner mig ärligt talat så ibland. Jag vet att jag varken är ett fetto eller att jag är ful ;) Men helvete..alla har dåliga dagar! Och idag behövde jag verkligen höra från någon att jag är lite bra.Och att få höra från någon som lever i en värld där modeller ska vara size zero att mina bilder är underbara. Kan man få en bättre komplimang i en svacka som denna? i don’t think so.

Så tack Viktoria! Du gjorde fan min kväll…helt plötsligt känner jag mig fan ganska så bra ;) (Nej jag ska inte få hybris)

21 svar på ”Fan vad glad jag blir.

 1. Du är mycket bättre och mycket vackrare än måååånga size 0 tjejer. Keep up the good work my dear model.

 2. Nah och dessutom så lyckas vi aldrig få till våran plåtning, så då fåru inte plåta alls :P

  Gud vilken fin kommentar :)

 3. Klart du ska vara nöjd med dig själv! Jag kan aldrig heller bli "riktig modell" för jag är för kort :) Men jag har min kropp, jag är smal – men inte pinnsmal & jag har tuttar & höfter – och det är jag glad för :) skulle inte vilja vara platt & vara helt rak i kroppen. Sen är det klart jag har dagar då jag avskyr att jag inte har tid med gymmet 5dagar/vecka längre sen jag bytte jobb, för jäävlarns vad.. "slapp" man blir i kroppen! Förut kunde jag inte nypa i någonting, men nuså har jag iaf lite att nypa i. & när man är van att inte ha någonting – så känner man sig som en padda :D haha

 4. Så härligt att få höra. komplimanger är ju aldrig fel. Roligt att hon träffade precis när du behövde den som mest oxå:) hoppas du får en bra dag. å du. försök att inte komma så sent:P tihi

 5. Du ska känna dig bra & det går ju bra för dig!! Sen kan man ju se det ur ett annat perspektiv…alla kan banta men man föds med sitt ansikte!! Du har en enorm karisma och ett väldigt vackert ansikte som verkligen håller på foto!! Hade gärna bytt, det ska du veta:-)

 6. håller med henne :)

  du är så jävla vacker, och man behöver inte vara pinnsmal för att bli modell. dessutom har du snyggare kropp än size-zero modellerna som ser ut som benrangel ;)

 7. Jag kan bara hålla med henne. Du ser sund ut och står som en bra förebild och inte nåt knasigt ideal. Du är vacker och ser frisk ut så sträck på dig och ta åt dig av alla goda kommentarer!

 8. Vad kul att hon lyckades pigga upp dig :) Alla kämpar vi ju i motvind med något, du med modellandet o jag med annat o så gör väl de flesta. Det gäller att vara på det igen bara ;) Och du vet att även skinny bitches som jag har dåliga dagar, man nojar över sig själv (inte just vikten då men annat). Så du är inte ensam..

  Sen har du ju ett väldigt vackert ansikte o det är ju också mkt värt i modellsammanhang!!!

  kram på dig

 9. Hon hade juh totalt rätt. Det är så en "modell" ska se ut. Man ska ändå kunna representera 99% av kvinnorna i världen. Det är vackert och feminint att se ut som du.

  Förresten, om du har och om du vill, kan inte du maila över en bild, helst närbild med hög upplösning, som du gillar, så jag kan rita av den. Alltid kul att rita personer som ser annorlunda vackra ut. Bara om du vill.

 10. Jag har lidit av en allvarlig ätstörning i mer än sju år nu. Det är helt självklart att man blir negativt påverkad av alla ideal att man ska se ut som en mager anorektiker för att vara "vacker". Men, då är det ju så himla skönt att se dig, som är så fruktansvärt mycket vackrare i en kvinnlig och hälsosam kropp!! Det borde vara betydliget fler modeller som är normalsmala som du och inte undernärda. Du behövs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *