Fan vad jag hatar att må så här.

Fan vad jag hatar att må så här.

Fan vad jag hatar att må så här dagarna innan mens. Hur är det ens möjligt att man kan bli så här kopiöst påverkad? Jag är så rastlös men orkar inte göra nånting för det är ingenting som känns roligt. Mina äggstockar värker, jag känner mig värdelös, ett tu tre så gråter jag, allt känns bara fel idag. Jag känner mig ful och äcklig och allmänt jävla blä.

Jag har kollat på Maria Wern, fixat med lite tvätt och bara existerat idag. Det blir antagligen inte så mycket mer gjort idag. Jag har sinnessjukt svårt att ta tag i saker när jag är ensam och jag är ju ensam 98% av min tid och när jag har sån här svår pms/pmds så är det som jag ramlat ner i en grop och blir totalt handikappad.

Och nu sitter jag och STÖR IHJÄL MIG på att bilderna jämt ser ut som bajs när jag lägger upp dom i bloggen.

Jag ska fan lägga på brus medvetet på alla mina bidler framöver för det är ju ungefär så dom ser ut på min blogg.

Nej jag är inte alls på dåligt humör :P Tack och hej leverpastej från pms monstret.

5 svar på ”Fan vad jag hatar att må så här.

 1. Vi måste styra upp något nu framöver ❤️ Vet att jag har sagt det förr, men livet har fan varit kaos den senaste tiden…

  Det är pluginet Jetpack som är boven för bilderna.
  Kolla under ”Prestanda och hastighet” om ”Snabba upp laddningstiderna för bilder” är ibockat, klicka ur det så ska kvalitén förbättras direkt 😘

 2. Stackare. Jag hade det likadant men fick bra hjälp av Utrogest som är bioidentiskt progesteron. Måste skrivas ut av läkare men man kan hitta receptfri progesteronkräm också, bl.a hos Mia Lundin.

  1. Åh tack för tipset! Var en bekant som tipsade om en sån kräm men hon sa att den inte fick säljas i Sverige längre? Kollade hennes weccshop nu och det verkar skickas från USA? Vet du något om det är en säker sida?

   1. Jag tror att krämen fortfarande säljs i hennes butik. Men jag äter kapslarna (Utrogest) som jag tycker funkar bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *