Fått alla produkterna från Too Faced nu!

Fått alla produkterna från Too Faced nu!

Nu har jag fått alla produkterna som jag klickade hem från Pashion när dom hade monster rea! Det har dom fortfarande iofs ;) Jag blev lite fundersam för ett paket kom i fredags med 3 av produkterna och ett annat i måndags med de resterande 2 produkterna…detta tydligen pga av att dom skickar från två olika lager! Det borde stå med på deras följesedel för jag hann bli förbannad innan jag läste det på hemsidan ;) hahahaha!

Det jag fått hem är i alla fall:

Brightening Blush i nyansen Mocha mi amore, Starry Eyed Liner i nyansen Obsessed fan, Lockdown cream eyeshadow i nyansen I´m Guilty, Mirror Mirror gloss i nyansen envy me och Insurance policy som är en liten palett med 6 ögomskuggor och en eyeprimer.

Känns helt sjukt att jag betalade 300kr för detta när det egentligen skulle ha kostat mig 1245kr. Är dundernöjd med min beställning redan innan jag provat allting ;) Såg precis att dom lagt till saker i fyndhörnan som inte fanns där när jag klickade hem allt detta så överväger nu om jag ska fynda hem något mer?! Svårt att låta bli när det är så billigt…

12 svar på ”Fått alla produkterna från Too Faced nu!

  1. Svar: Okej, tack! Ska hålla utkik efter den =)

    Oh vad kul det är att hitta massa fint på rea! Köpte en lite roligt ifrån MUS för några dagar sen för halva priset. Då blir man glad ;D Haha

  2. Mitt paket damp ned idag så i morgon blir det att prova ögonskuggor! :D Jag vet bara inte vad jag skall börja med, det var ju så många skuggor i liquifeye-paletten. :)

  3. Åh, längtar efter mitt paket! Tycker det kan dyka upp nu, börjar bli nojjig över att det kommit bort, vore min vanliga tur haha :p Visserligen beställde jag den 16e så det har ju inte gått så jättelång tid, det skickades väl i måndags gissar jag, men ändå ;)

  4. Tack för tipset! Hittade flytande eyeliners i roliga färger för runt en femtiolapp som jag nu har beställt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *