Recension: glominerals GloRoyal lip crayon.

Recension: glominerals GloRoyal lip crayon.

Om produkten: En stor krit-inspirerad läppenna som ger en subtil härlig färg till läpparna. Enkel att applicera och räcker länge. En rikt mjukgörande, långvarig, subtil och vacker glans. Exklusiv antioxidant blandning av vitamin A, C, E och grönt te. – accessora.

Jag har testat glominerals GloRoyal lip crayon i nyansen Imperial pink från accessora. Jag är verkligen förtjust i dessa pennor som börjar dyka upp här och där och denna från gloMinerals är inget undantag! Helt underbar i konsistensen och den ger en fin nyans och jag är dunderförtjust i glansen den ger! Hållbarheten är inte den bästa utan man måste bättre på läpparna om man äter men utöver det tycker jag den sitter bra! Lite dumt att den inte har en ”skruv funktion” som Clinique shubby stick där man skruvar fram mer produkt utan denna måste man vässa! Och då den är tjockare än en vanlig penna så behöver man en vässare för tjockare pennor. Jag är i alla fall väldigt förtjust i denna och skulle kunna tänka mig att köpa den igen :)

Vill ni se Swatches på lite andra nyanser så kan ni titta in accessoras egna inlägg i deras blogg här.

Pris: 215kr styck.
Finns att köpa här: Accessora.

9 svar på ”Recension: glominerals GloRoyal lip crayon.

  1. Håll dig hemms eller i krokarna av Sthlm så ska jag se till att du får en inbjudan ;) Det blir jag och min chef som kommer :)

  2. Sv: Nej jag ska ju inte det, har inte jobbat så mycket denna sommar så det finns inte så mycket resekassa att prata om tyvärr. Däremot ska jag åka till Sundsvall och hälsa på en vän! :)
    Vad har du för planer för sommaren? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *