favoriten till mina läppar!

favoriten till mina läppar!

Stephanie introducerade mig till carmex och nu kommer jag aldrig vilja vara utan carmex! Jag köpte min på apoteket för cirka 45kr tror jag men såg att den finns hos accessora för 29kr så jag kommer nog slänga med en i min nästa beställning därifrån :) Locket verkar se lite annorlunda ut men innehållet bör ju vara detsamma ;)

Får du dom där fnasiga vinterläpparna så tro mig, du kommer inte vilja vara utan denna! Den känns underbar mot läpparna och trollar bort det torra på en gång. Kärlek på burk!

11 svar på ”favoriten till mina läppar!

  1. Ja, visst är de underbara? Jag bad pappa köpa med ett gäng från USA för några år sedan, efter att jag läst så mycket bra om det. Synd att de på stift är lite knepigare att få tag på här i Sverige dock, skönt att slippa kladda med fingrarna i burken hela tiden.

  2. Kan ju bli lite svårt att flytta på sig om man har kärleken där man bor. Det är kämpigt men går bra trots omständigheterna.. //Linn

  3. Jag flyttar till Skogås, det ligger typ nedanför Farsta en bit. Så det blir en liten bit från stan, men å andra sidan ett radhus!

  4. Dr. Lip tror jag den heter, en grå liten tub med rosa text. Prova den om du vill ha RUSKIGT bra för läpparna. Det är bröstvårte vaselin (vet låter asknäppt) men för läppar.
    Fördelen är INGA tillsatser alls. Bara rent lanolin (fett från fårull) Men den är ruskigt bra!!! Finns på Kicks.

  5. Men tänk om jag visste det! Jag har ju en helt ny carmex här hemma. Jag har fått från jobbet och det blev en över..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *