Favoritscrub från Comfort Zone: Active Pureness Scrub.

Favoritscrub från Comfort Zone: Active Pureness Scrub.

Så fort en produkt innehåller ordet ”scrub” så blir jag nyfiken och vill testa! Denna scruben var en av produkterna som användes på mig under SPA behandlingen på Viking Grace under Daisy Beautyresan! Jag föll som en fura på en gång och ha-begäret uppstod!

Själva Active Pureness serien är framtagen för problemhy men denna ska passa alla hudtyper och jag tycker den passar mig alldeles ypperligt! ;) Produkten i sig är skön, väldigt dryg, perfekta peelingkorn, huden torkar absolut inte ut, känns ren och fräsch efter användning och om man vill så kan man låta den verka några minuter innan man sköljer av den, vilket jag brukar föredra! Den innehåller lite aktiva ingredienser som: Lithothamnium alg, propolis, extrakt från salvia, murgröna och ringblomma.

I L O V E  I T!

Den verkar ha bytt förpackning men ni hittar denna på hudoteket.se för 365sek för 50ml. Hurra att den säljs online! Tidigare så har jag bara sett Comfort Zone på salong så nu känns det ju absolut mer tillgänglig! Yey! En dyr rackare men en bra sådan!

Vill ni läsa om hela serien så har Liselott testat den och ni kan läsa hennes inlägg här!

 

Ett svar på ”Favoritscrub från Comfort Zone: Active Pureness Scrub.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *