Vårnyhet från CCS: Clinomyn Fresh Gel.

Vårnyhet från CCS: Clinomyn Fresh Gel.

Clinomyn är ju främst framtagen för rökare/snusare eller om man kanske dricker mycket kaffe/te/vin och fått missfärgningar på tänderna. Jag varken röker, snusar, dricker kaffe/te eller rött vin så jag är väl inte den bästa testpersonen kanske ur den synvinkeln men alla använder ju tandkräm (hoppas jag!).

Clinomyn Fresh Gel ska ge en långvarig fräsch andedräkt samtidigt som den effektivt verkar mot missfärgningar på tänderna. Denna ska alltså garantera fräsch andedräkt i upptill 4 timmar och har en effektiv fläckborttagningsfunktion mot missfärgningar. Den har en polerande effekt som gör det svårare för nya missfärgningar att få fäste vilket ska resultera i att tänderna håller sig vita.

Innehåller FLour för att förebygga kariesangrepp och kalcium för att hålla tänderna starka. Kostar 35sek och finns hos Apotek Hjärtat & Coop bland annat.

Bra andedräkt i upptill 4 timmar…med tanke på att jag sällan går utan mat så pass länge så kommer jag inte försöka testa om det stämmer ;) Jag vill inte riskera att jag svälter ihjäl på grund av en tandkräm helt enkelt men jag hoppas den lämnar en rengjord och frisk känsla så brukar jag känna mig rättså nöjd ändå!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *