favvo pryl!

favvo pryl!

Tidigare så fick jag äran att välja ut något från coolstuff.se som jag vill testa och recensera så jag valde bland annat denna Omni massageroller! Herrejäklar vilket bra val det var av mig! ;) Love Love Love!

Den är så enkel att använda, känns otroligt bra och den får verkligen jobbet gjort! Min rygg älskar denna! Dessutom har Anders ingen ursäkt att komma med när jag vill ha massage för denna är inte ens i närheten av lika jobbig att använda som när man knådar med händerna ;) Så denna kan jag helt ärligt rekommendera er att köpa för den är verkligen värd 149kr! Både jag  & Anders gillar den starkt :) Tycker alla som gillar massage och är i ett förhållande borde ha en sån här..då kommer inte partnern ”undan” ;)

Det enda negativa jag kan komma på  är väl att man kanske inte ska köra den över ryggraden för det är inte så skönt samt att den är klurig att använda själv! Jag kommer dock åt axelpartiet utan problem på egen hand men resten av ryggen behöver jag hjälp med :)

Ni kan även läsa andras recensioner och info om denna Omni massageroller HÄR.

10 reaktioner till “favvo pryl!

  1. sv: ja det är så härligt :) där jag bor, lite mera åt norrland, har vi mycket snö kvar men väldigt mycket har försvunnit så vi är otroligt glada för det :D

  2. På diplomet kommer det stå både makeup-artist och stylist, men vi lär ju oss ven hår och lite maskteknik :) Vi kommer även närvära vid en del tv-inspelningar så utbildningen är ganska inraktad på just TV-jobb.

  3. åhå en sån kanske man ska införskaffa? haha

    SV: hehe jo dom är som dom är de där två :P De va riktigt kul att höra dom iaf. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge