på en promenad.

på en promenad.

Nu är det dags att ta en promenad. Börjar dock känna mig konstig i halsen så det blir i ett normalt tempo. Dags för halstabletter eller  något innan jag blir sämre? Vad gör man åt en hals som känns ”tjock”? Och fan vilken midja jag har, me like :) Jag fokuserar alltid på den istället för klumpen som sitter nedanför ;) Sen älskar jag att jag blivit så bekväm med att visa mig osminkad här i bloggen.

Nåja, hörs sen my friends! :)

15 svar på ”på en promenad.

 1. Timglasform is the shit! Så vackert o kvinnligt! Åh fasen, vad jobbigt att inte trivas på sitt jobb.. hoppas verkligen det löser sig till det bästa (menn klart det gör!) . Du får ta dig en stor kopp te eller varm choklad ef promenaden tycker jag. KRAM & ha en bra dag!

 2. Du ser jättebra ut fast du är osminkad. Önskar jag oxå hade haft mer av en midja & sluppit slita som ett svin för att inte börja se gravid ut för jämnan *hehe* :)

 3. Hehe du är ju sportigare än vad jag är :P Borde oxå promenera men jag vill inte själv, är ju så tråkigt :(

 4. Haha ja men precis – jag ska ju ligga topp at all times ^^
  Skönt med en promenad kan jag tänka mig – jag tänkte röra lite på mig idag men kom inte längre än till tanken, haha. Inte lättaste att motivera sig själv när inte ens hunden vill ut och gå.. haha.

 5. SV: Därför jag tycker att en månad är för långt om det uppdateras varje vecka skulle det vara roligare att se :) Tycker jag då =)

 6. Testa en vanlig kur som te och honung men något som du kan testa är att även ha lite lime med te och honung! Brukar göra susen på mig, samt nyponsoppa! Mycke c-vitamin!!!

  Ha det guld!

 7. Ja, den här ”hår”-dagen har varit hur kul som helst. Allting är ju så nytt med och då blir det ännu roligare :) Jag längtar redan efter morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *