fina naglar – fransk manikyr.

fina naglar – fransk manikyr.

Idag har jag för första gången prövat Depends franska manikyr set med rosa bas. Jag måste säga att jag är förvånad över att det inte alls var speciellt svårt att måla de vita tipparna, sen kanske de inte ser jätteperfekta ut i en close up men för att vara första gången så är jag supernöjd! ;) Detta kommer jag helt klart ge mig på flera gånger :) Det finns mallar som följer med för att göra de vita tipparna men jag körde utan, orkade inte pilla med dem ;) hehe

Jag har alltså använt mig av multilack (som bas och top coat), rosa över hela nageln och det vita lacket på mina tippar. Dessa tre lack följer med i manikyrkitet. (de tre sista lacken på bilden) Dessutom så har jag använt en av mina favvoprodukter avocadoolja för att mjuka upp mina nagelband – här mina damer och herrar så har vi en mirakelprodukt för torra / hårda nagelband! Applicera, massera in och du märker skillnad på en gång! jag skojjar inte!

Jag borde pyssla om mina naglar oftare :)

5 svar på ”fina naglar – fransk manikyr.

  1. Dom har ju jättebra kit för o ta hand om naglarna, jag har nån peeling för nagelbanden som tar bort död hud. Den är kanon!

  2. Visst borde man pyssla om sina stackars naglar lite oftare… Fina dina blev! Jag har dock stora problem med det vita strecket..haha, jag får träna på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *