Finally kom det träningskläder till Campadre!

Finally kom det träningskläder till Campadre!

Ni som följer mig via instagram har nog märkt att jag försöker träna ganska ofta och då blir det ganska tråkigt att alltid ha samma träningskläder! Jag är i alla fall en sådan person som känner mig mer peppad om jag känner mig bekväm i det jag har på mig och det gör jag inte riktigt i byxor från H&M som det börjat bli småhål i från alla tvättar….hahaha!

Så jag har väntat på att det skulle komma lite träningskläder till Campadre.se eftersom jag haft lite pengar där att shoppa för :) Och idag kom finally Casall så jag var snabb och klickade hem tightsen här ovanför :) Helt gratis, den bästa shoppingen som finns det ;) Så nu hoppas jag dom passar :)

Bli gärna medlemmar på Campadre via den här länken och sen när ni värvar era vänner så får ni 100kr att handla för när dom genomfört sitt första köp :) Inte så illa va? Jag älskart! :)

Det är självklart inte enbart träningskläder dom har ;) Utan även barnkläder, inredning, smycken, skönhetsprodukter och sen har dom faktiskt en kategori som heter ”Campadre Travel” med erbjudanden på resor, hotell etc :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *