Isadora Bella Vita – våren 2013.

Isadora Bella Vita – våren 2013.

Jag tror inte ni missat Isadoras vårkollektion Bella Vita som finns ute i butik nu? Ljuviga pasteller med inspiration från glassdisken och har en modern twist av Audrey Hepburn! Jag önskar nästan att Isadora döpt hela kollektionen till Gelato för jag tänker verkligen på glass när jag ser den! Så deras inspiration har träffat helt rätt! ;)

Macchiato, Rosette, Bella vita, Pistacchio 69kr styck. Bild lånad av Purity.

Jag har Rosette och Pistacchio på mig i skrivande stund så jag kommer snart visa er dessa två godingar på bloggen! Jag älskar Isadoras Wonder Nail, helt klart mitt favoritlack på marknaden.

Gelato 129kr och Pink Blossom 119kr

Biscotti, Cappuccino, Ballerina 119kr

Inliner Kajal Satin White 79kr, Lip Liner Nude Skin & Candy Pink 69kr.

Mosturizing Lipgloss Noisette & Bubble Gum 99kr, Eyebrow Lifter Highlighter Pen 89kr

Precision Mascara 139kr & Flex tip Eyeliner 109kr.

Vad tycker ni om Bella Vita kollektionen? I like it! När ni ser färgerna så kanske ni förstår varför jag önskar att hela kollektionen hette Gelato? ;) Jättefina nyanser på lacken och ögonskuggpaletten! Lacken har jag redan börjat testa och dom är lika fina på! Ska bli intressant att se om ögonskuggpaletten levererar! Har ni inte testat Flex Tip Eyeliner så gör det! Den är min absoluta favorit! :)

Har ni hunnit köpa något ur kollektionen redan? Eller suktar ni efter något speciellt?

5 svar på ”Isadora Bella Vita – våren 2013.

  1. Jag har köpt delar av kollektionen, och jag är supernöjd med det mesta. Det rosa läppglanset och, otroligt nog, det bruna läppstiftet är mina favoriter, otroligt fina båda två. Tyvärr är jag ganska besviken på ögonskuggspaletten, färgerna är dåligt pigmenterade och det är väldigt svårt att få något färgtryck(även med riktigt kladdig primer) på huden. Men den är ganska fin ändå, om man är ute efter en skir ögonsminkning är de absolut bra. Rouget och eyebrow lifter-pennan har också blivit storfavoriter!

  2. Vi har en sån där läskig våg som mäter allt det där. Sedan skickar den dessutom upp det till internet där man kan se allt i ett diagram så det går inte att glömma vad man vägde ;)

    Tror den skickar elektrolyter eller nåt genom kroppen och sedan faststället hur mkt fett man har beroende på hur snabbt de går igenom.. Nu var det där en väldigt luddig förklaring men något åt det hållet är det :)

  3. Lacken är verkligen fina. Synd bara att jag är beroende an Depends GelLack! ;)

    Sv: Tack, det känns bättre. Behövde bara tömma ur det sista av alla känslor, för att sedan kunna ladda upp batteriet igen. Jag älskar att vara en känslomänniska, men ibland är det slitsamt att ha känslorna på utsidan, haha.

  4. Härliga färger! Jag ska nog införskaffa Eyebrow Lifter Highlighter Pen :)

    Nu har jag gått tillbaka till min gamla adress förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *