Finns ute i butik denna veckan – Light Touch Natural Radiant Make-Up SPF 15.

Finns ute i butik denna veckan – Light Touch Natural Radiant Make-Up SPF 15.

Igår fick jag ett pressutskick från Isadora med deras foundation Light Touch Natural Radiant Make-Up SPF 15 som finns ute i butik nu i veckan till ett cirka pris på 149:-

Om produkten: Denna nyhet ska ge huden en naturlig frisk lyster och skön känsla. Den innehåller vårdande ingredienser och ska passa alla hudtyper utom fet. Denna innehåller SPF15 vilket är ett stort plus, det behövs för att skydda huden mot solen! Denna ska tydligen även innehålla aktiva ingredienser såsom collagen booster, utjämnande ceramider och högaktiva fuktighetskomplex ska skydda huden samt behålla den återfuktad. Fina torrhetslinjer och matthet ska denna minimera.

Isadora har en annan foundation som är en klar favorit för mig: High performance. Så jag blir såklart jättenyfiken på denna!Dock är båda nyanserna som blivit medskickade på tok för mörka för min hudton så jag kommer inte kunna recensera denna till fullo som jag kanske vill men jag tänkte testa den lilla förpackningen som är med för att få känna på den! Den är i nyansen 52 Sand så jag vet redan nu att den är för mörk då jag inte fått speciellt mycket färg i sommar och troligtvis ligger närmare 50 Nude ;) hihi!

Nyanserna jag fick hemskickade är 52 Sand och 54 Almond och jag undrar om jag har någon vän med liknande nyans som kanske vill testa och recensera denna produkt istället för mig?

Update: hittat en bekant som ska testa och recensera 52 sand till mig :)

 

4 svar på ”Finns ute i butik denna veckan – Light Touch Natural Radiant Make-Up SPF 15.

  1. Det är bara sommartid som jag har fet hy :) Sand borde funka, det är den färgen jag brukar använda, och funkar det inte så får jag väl skicka tillbaka den till dig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *