Shoppingen när jag var i Sthlm!

Shoppingen när jag var i Sthlm!

När jag var i Stockholm sist så köpte jag inte så mycket ny  skönhetsprodukter men ”Siw” från makeupstore och en foundation från Lush fick följa med mig hem! Lacket tänkte jag testa ikväll då mina naglar är i ett stort behov av att lackas om ;)

Nu ska jag jobba 8-14 och efter det blir det långpromenaden på 12km för 3:e gången denna veckan så jag hoppas hinna producera lite blogginlägg ikväll!

Ha en bra dag allihopa!

7 svar på ”Shoppingen när jag var i Sthlm!

 1. Suprise att det var smink du shoppade i Sthlm ;) hehe.

  sv; ja det var kul att se lite av inspelningen! Vi sponsrar med smink till inspelningen så klart man var tvungen att bli med och se ;)

 2. Men oj vad jag känner mig efter nu! Jag hade inte en aning om att Lush sålde makeup utan trodde att de bara hade typ hudvård och tvålar. Jag tror bestämt att jag måste bege mig dit snarast =)

 3. Snälla hjälp mig nå min dröm !

  http://www.dromstipendiet.se/133

  Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

  Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

  tack på förhand !
  kram

 4. Älskar Lush-produkter :D

  Och angående Witches-filmen. Jag hatar att ”hon i tavlan” aldrig får komma ut därifrån!!! Blev alltid så ledsen som liten att hon blev fast där… OCH DOG. *buhu*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *