first one with towe.

first one with towe.

modell: towe carlsson, mua/fotograf: cecilia johansson – that´s me ;)

I Torsdags plåtade jag ju towe och nu är de första bilderna klara. skaplig prestationsångest man fick av att plåta en sådan duktig modell som redan har massvis med superbra bilder av sig själv men tror det blev rätt hyffsat med tanke på hur ny jag är på detta :) önskade dock denna dagen att jag hade ägt lite blixtar då ljuset knappt existerade.

Ni som har MB får gärna kila in här (där finns det även fler bilder från detta ombytet!) och ge mig lite ris och ros så jag har något att tänka på vid kommande plåtningar.

28 svar på ”first one with towe.

 1. Första bilden är kaaaadamm. Vilken klänning,plats å smink. Tove är gryyyyym! Hade gillat lite annan redigering tror jag men as bra vinkel och plats å bild, BRA CILLA!

 2. Det är helt okej med mig, tror jag är på väg in i någon form av höst depression. Hur är det med dig då? Du måste ju sväva på rosa moln just nu trotts att det mest ser ut som svarta moln på min himmel. =)

 3. Min absoluta favorit är ju mitt sigma 50/1,4 Love it! Men fick två nya idag för at fullborda min väska, ett macro och ett vidvinkel, de skall invigas på torsdag när jag fotar nadja så vem vet man kanändra sig ;)

 4. Strax över 4000:- har lagt mellan 4-6 tusen på varje objektiv för jag vill ha något till nästa kamera som är bättre än billighetsvarianterna.
  Fast idag är ingen bra dag då jag känner att jag kanske inte skall fota modeller då jag känner mig rätt värdelös på det, känner att jag bara ska hålla mig till mina bebisar men alla har vi våra dagar man kan ju hoppas att jag får till något kanon på torsdag så vinden vänder..
  Sminka kan jag ju :)

 5. Suck ja. Men det är nog bara att vänja sig tyvärr. Man får plåga livet ur alla stackars fotografsvänner för att få lite respons istället :)

 6. Vi har kanske inte lika många kompisar på MB ;)

  Nah men skämt o sido, jag förstår vad du menar, även om man bara får ett ”bra” så är det ju ändå en bekräftelse på att ens bilder uppskattas.

 7. Ser bra :)

  Japps, gör ju det. 2 veckor, efterlämgtad semester. Men ska modella for en fotograf där, till ett magazine som heter go hania. raggade även upp en modell som han fotat med ;)

 8. Supert Cilla! Både av dig och Tove! Hoppas du och jag kan få till nåt när du kommer till Oslo igen ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *