För jag är en glasögonorm! :)

För jag är en glasögonorm! :)

Undra hur många av er som har koll på att jag har glasögon egentligen :) Ni som känner mig i verkligheten möjligtvis :) Jag har dom sällan på mig utan har linser nästan dagligen istället. Men ikväll blev jag väldigt trött i ögonen så tog ur linserna lite tidigare än vanligt. Har haft besök av Maria och hennes man och deras tre små tjejer :) Vi har ätit tacos, chips och spelat buzz :)

David var sugen på att åka till Idre och kolla läget där för det är fest där i helgen, ”Idre yran”, men jag är så himla trött och börjar jobba klockan 8 imorgon igen….Jobbdag 7 av 11 på raken. Men alla hans vänner är väl typ där så förstår att han vill dit och kika men hoppas han överlever ett år utan att åka dit ;)

Ska nog tvinga honom i säng snart för jag hade behövt sova ikapp några timmar tror jag..vi är experter på att säga att vi ska somna i tid men vips så är klockan runt 1 i alla fall när vi somnar..förstår inte att det ska vara så svårt :P Får se hur det går ikväll :)

Hoppas ni haft en bra Lördag, det har i alla fall jag! :)

8 svar på ”För jag är en glasögonorm! :)

  1. Jag har också glasögon, men trivs mycket bättre i linser. Funderat på operation, men det verkar så meckigt och så är det jättedyrt. En kollega till mig opererade sig för något halvår sen och hon ser fortfarande sådärbra…

  2. Jag använder mina glasögon varje dag, men det är sällan jag lägger upp bilder i bloggen på det, hur kul är det med sminkningar i glasögon? Det brukar vara svårt att komma i säng, även om man försöker… Detta trots att jag älskar att sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *