Recension: MAC Pressed blot powder.

Recension: MAC Pressed blot powder.

Om produkten: Ett unikt pressat puder som först och främst kontrollerar glans utan att lägga till färg eller yta. Fixerar foundation, skapar slät finish. Blot Powder innehåller glimmer och kiseloxid som absorberar överskottsolja och minskar glansen på huden.

Nu blev vitbalansen lite olika på bilderna men båda är fotade med blixt då jag tycker blixten framhäver blanka partier. Första bilden är tagen runt 7.30 imorse strax innan jag gick till jobbet och den andra bilden är fotad ungefär 15.30 när jag kommit hem från jobbet. Jag har använt Maybelline affinitone foundation och sedan MAC pressed blot powder över. Jag har inte pudrat mig mer under dagens gång  överhuvudtaget eller rört min makeup utöver att applicera läppglans på nytt.

Behöver jag säga mer än att jag är förälskad i detta puder? Jag har väldigt fet t-zon och blir lätt jätteblank i pannan vilket resulterar i att jag går och pudrar mig flera gånger per dag och med fel puder så måste jag pudra mig X antal gånger men inte med MAC blot pressed powder! Jag är så sjukt nöjd med mitt köp! Jag har använt pudret i ganska så exakt 1 månad och har ungefär halva mängden kvar i puderdosan av produkten. Jag har nyansen ”light” och den har fungerat perfekt! Jag fått ett matt och snyggt resultat!

Kostar 240kr hos kicks.se och jag kommer garanterat klicka hem denna igen!

16 svar på ”Recension: MAC Pressed blot powder.

 1. Jo, angående ögonoperationen. Hon opererade sig två gånger. Den ena operationen var för att hon har fått ålders-synthet så då bytte de ut linsen mot en konstgjord som alltså inte åldras. Den andra operationen var för att hon var närsynt. Det är tydligen så de gör. Men det tar jättelång tid för ögonen att ställa in sig och hon har därför fått tillfälliga glasögon. Jag tycker att den konstgjorda linsen syns (det glimrar på ett konstigt sätt) och hon är ofta röd och trött i ögonen. Ändå har tydligen allt gått helt normalt. Men det verkar så jobbigt och så är det så herrans dyrt. Jag tänker kanske operera ögonen ändå så småningom, men kanske om 10 år när jag också får ålders-synthet och då tror jag de kommit ännu längre i forskningen.

 2. Oh, det där måste jag testa tror jag.. Efter ca 4 timmar blir jag alltid blank i t-zonen, hur jag än beter mig. Tack för tipset :D

 3. Kärlek här med! Har dock inte provat att fixera makeupen med den, men den finns alltid med i väskan för touch ups! :)

 4. Vad kul =) har oxå problem med att jag blir jätteblank i T-zonen och måste förbättra x antal ggr. Har make up stores blothing powder och tycker jag ser så jäkla pudrad ut med den. Hur är denna från MAC, syns det att man har puder?
  Kanske ska investera i en sån?

 5. Jättebra tips!! Jag kör just nu 11 timmars arbetsdagar ( plus långa arbetsresor ) och får glansig hy under dagen, nästan alltså oljig hy och jag måste ju bara köpa den här!
  Ska kanske redan imorgon förbi Mac – counter där jag jobbar:D

 6. jag köpte lumenes löspuder här om dagen och det fungerade också jätte bra för oljig hy! och de kostar bara 140 kr, jag har nämligen med problem med t-zonen och jag vart verkligen inte lika oljig med det :)

 7. är på jakt efter ett mattande puder o kom på att jag hade läst att du gillade detta från MAC, tänkte höra om light är en bra färg om man är typiskt svenskt blek? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *