Första advent tävling! – Avslutad!

Första advent tävling! – Avslutad!

Redan första advent och det firar vi såklart med en tävling! :) Underbara Karin Herzog sponsrar första advent tävlingen med ett Dynamic Duo kit som innehåller produkterna Silhouette och Tonus B12 som tillsammans är mycket verksamma mot Celluliter och ger fastare hud!

Detta kit ska tillsammans: Skingra fettvävnad som samlats under huden, stimulera ämnesomsättningen i cellerna, stimulera blodcirkulationen, hjälper kroppen att rensa bort slaggämnen, ökar produktionen av kollagen, gör huden synbart fastare och slankare, hjälper mot bristningar under graviditeten samt återuppbygger huden efter en graviditet!

HÄR kan ni läsa om varför vi får celluliter och hur dessa produkter motverkar uppkomsten av dom samt se en video om dessa produkter :)

Missa dessutom inte Karin Herzog´s facebook gruppe HÄR :)

Så här deltar du i första advents tävlingen:

Skriv en kommentar i detta inlägg om att du är med och tävlar, glöm inte att lämna din mailadress!

Tävlingen avslutas Lördagen 3:e December 23.59

Tävlingen är avslutad och vinnaren blev kommentar nr 59, Karin!

Jag har kontaktat Karin på hennes mailadress. Om hon inte återkommer till mig med sin adress så drar jag en ny vinnare!

 

84 svar på ”Första advent tävling! – Avslutad!

 1. Detta är något jag önskar mig i julklapp, jag har nu börjat på en helt ny livsstil, nytt kapitell, dags att komma i form tillsammans med hård träning och nyttig kost. Att gå ner i vikt är en sak men att huden ska hänga på är en annan, det tar tid för huden att bli tight men betydligt snabbare för kroppen att gå ner i vikt. Att strunta i siffror och bara sikta in mig på att vara nöjd med mig själv är mitt mål! Så detta hade varit till stor hjälp! Jag är med i tävlingen helhjärtat!

 2. Mitt mål den perfekta småbarnsmamman, hon kanske inte finns men strävan finns alltid där, träning för ett glatt humör och ännu mer energi för lek och bus med barnen! Och denna produkt skulle vara bra ytfinisch :) för att känna mig ännu vackrare. Trevlig dag! Med vänlig hälsning, Tess

 3. åååh,vilken underbar tävling,skulle verkligen vilja vinna,fyller 27år gammal snart*ångest* så vore kul med en liten present och det skulle verkligen behövas till mitt månlandskap :P

 4. Har testat en cellulit kräm förut, från Yves Rocher, men den funkade inte. Så vore ju jätte kul att få testa en från Karin Herzog, då jag hört så mycket bra om henne produkter. =) Så självklart är jag med och tävlar, jättebra pris ju! =)

 5. Jag e gärna med! Tränar mycket, och vill se vilket spännande resultat dessa krämer kan åstadkomma i kombination med simningen! :)

 6. Vad kul med adventstävling! :)

  Jag är gärna med,hade varit
  kul att få testa dessa produkter.
  Då jag hört så mycket positivt om dem. :)

 7. Låter som en super produkt. Har aldrig hört talas om märket. Skulle verkligen vara kul att testa! Efter 2 graviditeterkan det behövas ;-)

 8. Ååå jag skulle verkligen vilja vara med och tävla! :).. I wish I wish att jag vinner!
  Kul med tävlingar i din blogg :)

 9. Jag är gärna med i tävlingen.
  Detta skulle vara en väl passande vinst för mig, då jag är under stora förändringar viktmässigt. Har dragit på mig en del skavanker på huden som dessa kanske kan hjälpa mig med.

 10. Jag är med och tävlar! :)
  Hehe passar ju bra, är gravid just nu och man märker verkligen att huden blir förändrad.

 11. Är självklart med. Ser ut som något som skulle kunna passa mig eftersom att jag har bristningar överallt och inte blir det mindre nu när jag går ner i vikt. Hoppas på tur :D

 12. Jag vill gärna vara med och tävla! Hoppas den fungerar på gamla bristningar, som jag fick när jag väntade min son.

 13. Jag vill vara med och skulle bli SÅÅ glad om jag vann, är 21 år och har väldigt mycket celluliter, mådde även väldigt dåligt för ca ett år sen och gick då ner ca 20 kilo i vikt som jag nu gått upp igen vilket gör att min hud inte är så fast, har börjat jogga mycket samt promenera för att få ordning på detta och att få kombinera dessa produkter med min träning och förhoppningsvis få resultat skulle göra mig jätteglad! :)

 14. Jag vill självklart vara med och tävla :) Både innan och efter julbordsfrosseriet skulle något sådant här behövas på mig..så snälla ge mig en chans och testa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *