Fortfarande i Göteborg :)

Fortfarande i Göteborg :)

Jag är fortfarande i Göteborg och eftersom min bil som sagt tvärdött så får jag väl se när 17 jag kommer härifrån ;) Kan inte direkt ta tåget hem och lämna bilen här! Får väl se om och hur det hela löser sig! Idag har i alla fall jag & Anders kikat i lite affärer, köpt en liten present till Anitas flicka Linnea samt två toppar/klänningar till mig själv o ätit en massa god mat! På kvällskvisten så drog jag & Anders även av några snabba pics så får la se om det blir någon mer bild av det kanske :) 3 väldigt olika teman som har blivit fotade nu i alla fall, svinkul :) Och mer kommer det nog bli innan jag åker hem! :) Ska la gå o lägga mig nu :)

Imorgon ska jag nog åka in till stan o hälsa på Anita :) Måste ju få se tösabiten! :D Tror inte jag riktigt fattat att min Nita blivit mamma ännu. Poletten trillar kanske ner när jag får se Linnea med egna ögon :) Vad pågår i era liv då? Sitter knappt vid datorn så läser knappt inga bloggar just nu heller….rättså skönt på sitt sätt att slippa sitta här faktiskt :)

Tack och god natt!

21 svar på ”Fortfarande i Göteborg :)

 1. Snygg bild! Jag blir sugen på att spara ut håret när jag ser den. Färgat det mörkt har jag redan gjort (igen)!
  Hoppas allt är bra med dig!

 2. Det är ju så svårt, finns så mycket att välja på. Fast det är väl i och för sig både positivt och negativt..
  Men det löser sig säkert! :)

 3. läser att du, liksom jag, har tagit det lugnt med blogg-läsandet ett tag. Riktigt skönt faktiskt, men lika roligt att vara tillbaka igen.
  Snygg bild föresten!

 4. Väntar med spänning på nya kort :D
  Hoppas du har det brao i Gbg, förrutom det där med bilen då ;P
  Snygg bild förresten :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *