Mot Göteborg! :D

Mot Göteborg! :D

Nu snart ska jag frakta ut katterna till bilen och sen åker jag till Älvdalen för att lämna mina bäbisar hos min kära mamma. Sen styra jag kosan mot Göteborg! ;) Kommer väl ta ett X antal timmar dit (ve o fasa) men sen kommer jag bosätta mig hemma hos Anders till nästa Onsdag innan jag styr kosan hemåt igen :) Under veckan så ska jag hälsa på Anita, fota och ha jäkligt kul! ;) Ska stänga ner den  här dumburken nu så jag kommer iväg :) Kommer väl uppdatera er hemifrån Anders vad tusan jag sysslar med! ;) Ni som har mitt nummer kan ju roa mig under dagen då jag kommer spendera den med att få arslet bortdomnat i bilen! typ! ;)


Fotograf: Tobias Fischer.
Mua: Hillevi

21 svar på ”Mot Göteborg! :D

  1. Jag gjorde expotionsljud synd att ingen hörde dem bara..haha.. Jag har ljud efeker till allt så ingen blir nog förvårnad =)
    Va ska du hitta på för bus i GBG då?? =)

  2. Ha så kul i Gbg. Om jag inte missminner skulle du bo i närheten av brunnsbotorg ? Om så är fallet, så kan du äta frukost på Lejonet & Björnen. ;)

  3. Hej! Var ute o gick i morse o då tänkte jag på dig, men så kom jag på att du skulle iväg. Men sen när du är tillbaka får du gärna sällskapa mig på lite prommisar här uppe :) Ha de bra i Gbg!

  4. Fy vad jag är avis på dig. Min sambo ska på kurs i Gbg om 1-2 veckor och jag får inte följa med =(

  5. Hoppas du har det trvligt i Götet och att bilderna du tar blir fina (som vanligt iofs). Ser fram emot att se dem! :) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *