Fotd: Girlsnight Lily

Fotd: Girlsnight Lily

Fotd: Girlsnight Lily

Igår kväll hade jag tråkigt och bad mina instagramföljare välja färg ur Viva La Diva Colour Bomb paletten. Min vän Maria & Pixijasmine hann svara rosa/lila innan jag kom till ögonen så därav blev det så här :)

Är väldigt ovan att se mig själv i färg numera men fick många komplimanger på instagram, tack hörrni ♥ Jag tycker det är lite tråkigt att sminka mig själv tyvärr, haha! Men jag försöker ju i alla fall använda mer och mer färg igen så snart kanske jag vågar vara lite mer kreativ ;)

Viva La Diva Colour Bomb paletten har verkligen blivit en favorit att leka med! :D Jag använde de skuggor som heter Girlsnight och Lily. Tyckte dom passade riktigt bra ihop!

Viva La Diva Colour Bomb kostar 169sek och verkar just nu vara slutsåld. Är ni sugna på ett exemplar får ni bevaka och hoppas på att den dyker upp i lager igen hos Lyko.se & Åhléns. Kanske finns den kvar i butik? Jag har mailat den PR byrå som jag fått den i pressutskick från om dom vet om den kommer ut till butikerna igen men tyvärr inte fått något svar :/

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *