Fredagens Outfits.

Fredagens Outfits.

Under Castingen så körde jag högklackat och kjol och när dem skulle fota mig så tog jag av mig kavajen :) Hade samma outfit på mig på senaste bloggminglet och jag trivdes bra i det så kände att det passade till Castingen :) Efteråt bytte jag om eftersom mina fötter höll på att avlida ;) Jag har aldrig fått så ont i fötterna så snabbt av höga klackar, jag tror jag skulle stuka foten till slut jag gick som en kratta efter bara två timmar! ;) Helt sjukt.

13 svar på ”Fredagens Outfits.

 1. svar: neeeej, hur kan du tro det? ;) hehe, självklart, de är mina små prinsar hur psykopatiskt det än låter. ;p haha.

 2. Jag hade nog nååågra lager för mycket, haha! Typ fem-sex. Nu sitter jag och försöker fila bort gelén men jag är rädd att jag ska fila upp den egna nageln också. Huvva! Funderar på att gå till ett proffs men jag råkade spontanshoppa för 3000 idag så jag känner att jag måste spara lite… Vad var det för en casting du var på förresten? Kram!

 3. Hatar när man får ont i fötterna av klackeskor!! Jag kan verkligen inte gå i klackar, tyvärr eftersom jag är ganska kort. Men jag får så fruktansvärt ont efter ett tag! Hoppas du får en bra söndagskväll! =)

 4. sv; jasså kan man ? det har jag missat . Dock är det väl i stockholm och jag äger noll kronor typ . Surt! .

  Jätte fina outfits! . Gillar kjolen! :D .

  kram

 5. Nej det är såklart bara kul att ha något att göra :P

  Gud den där kjolen är så himla fin! Har kikat på den flera gånger :P Den ser ut att passa dig perfekt också :) Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *