Nytt från Watercolors!

Nytt från Watercolors!

Jag har aldrig testat Watercolors tidigare men klickade hem detta Lip Tint från Zalando utan att knappt veta vad det var som skulle dyka upp! ;) (stod typ ingenting om produkten på sidan!  :I)

Om produkten: Detta lip tint har två lager (som ni ser på översta bilden) varpå det yttre lagret ger färg, glans och solskydd medan det inre lagret återfuktar läpparna samt arbetar anti-aging och reparerar! Innehåller SPF 15 och är paraben-fri. Nyansen heter ”Berry”.

Min åsikt om produkten: Känns som ett bra vardagsstift nyansmässigt! :) Inget jag hade haft på mig till fest direkt då jag tycker att det avger lite för lite färg ;) Gillar att det innehåller SPF och de återfuktande egenskaperna! Osäker på om jag faktiskt tycker det är värt 199:- då det känns mer som ett läppbalsam med lite färg än ett läppstift med vårdande egenskaper! Förstår ni hur jag menar? Så jag kommer nog inte testa något mer Lip Tint från Watercolors i alla fall!

3 svar på ”Nytt från Watercolors!

  1. Tack så mycket :) det var uppmärksamt av dig ;)
    Tyckte detta ser ut som ett fint stift till vardags men 199 kändes lite dyrt..

  2. Ja färgen ser ju ut att va vääldigt diskret förstår om du inte vill lägga ner 199 :- på flera .
    Hade tänkt fara till Böda stranden nu vi men självklart blir det molnigt för första ggn på resan så får se hur det blir :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *