Front Cover – Makeuptrenderna från catwalken i en liten ask!

Front Cover – Makeuptrenderna från catwalken i en liten ask!

Frontcover kommer ut med makeupboxar som är inspirerade av trenderna vi ser på catwalken! Denna som jag fick i goodiebagen från Sephoraöppningen heter ”True Colours” och är inspirerad av Nude trenden vi sett jättemycket av! När en box är slutsåld så är den slutsåld, eftersom det kommer nya trender så görs nya boxar! Denna stora boxen kostar 295:-

Boxen innehåller sammanlagt 11 skuggor. 6 baked powder skuggor som innehåller skimmer och 5 stycken satin pressed skuggor.

Skuggorna är riktigt bra pigmenterade! Jag gillar dom med skimmer mer än dom matta, helt klart!

6 stycken lipgloss åt nude hållet, tyvärr lite för nude för mig men nyansen ”Cherry pie” gillar jag,

I denna boxen ingår två lack, Cappuccino och Fantasia som ser ut som ett fint effektlack!

JAg gillar läppennan men inte ögonskuggsborstarna tyvärr, tyckte dom var lite för hårda och stumma för att jobba med.

Det följer även med en mascara med två borstar, jag har bara testat denna en gång och tycker inte den är tillräckligt bra tyvärr. Den kanske ger med sig om man använder den några gånger som en del mascaror gör men efter första testat så nej, inget för mig.

På bilderna har jag använt Cherry Pie på läpparna och Cameo & Smokey Night på ögonen samt mascaran som följer med.

I boxen medföljer det även tips och trix på olika makeuper som boxen blivit inspirerad av och en ögonpenna som jag glömde fota. Det finns boxar till naglarna, läpparna och enbart ögonen också. Eftersom ögonskuggorna är väl pigmenterade så skulle jag gärna titta närmare på en av boxarna med enbart skuggor, tror dom kan väl vara värda pengarna.

Jag gillar mer produkter i boxen än vad jag ogillar i alla fall och det känns som dessa boxar är värd sina 295kr. Varje skugga (om den enbart innehöll skuggor) kostar cirka 27kr styck och det måste jag väl säga att den är värd!

Ni hittar produkter från Front Cover hos Sephora i Täby Köpcentrum. Boxarna kostar olika beroende på storlek men dessa för 295kr är en utav dom dyrare!

5 svar på ”Front Cover – Makeuptrenderna från catwalken i en liten ask!

  1. Jag blir alltid frestad av fina boxar, men när det väl kommer till kritan tycker jag ofta att man blir med nöjd med enskilda produkter. Jag skulle tex inte heller använda läppglansen här…

    1. Svar till Kerstin: Precis, därför jag är mer intresserad av deras enskilda boxar med enbart skuggor, läppstift eller någon av boxarna till naglarna :) Tror dock dessa boxar med lite av varje kan vara bra till tjejer som är nybörjare inom makeup, man får ju ganska mycket för en liten summa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *