Nya produkter till håret – frisset ska bort!

Nya produkter till håret – frisset ska bort!

Sassoon Intense restore – Reparerar och bygger upp håret på djupet och återställer hårets naturliga hälsa, glans och skönhet.

No tangle Brush -En borste som ska vara skonsam mot håret och enkelt reda ut håret enkelt. Ska även fungera på extensions.

Amika oil treatment – Ger håret näring samtidigt som den snabbt absorberas. Köpte denna till halva priset på Attitudemässan och frågade två olika personer om den innehåll silikoner vilket den inte ska. Vill man inte köpa en stor för 329kr så finns det en mindre för 125kr.Men eftersom Amika hade halva priset på mässan så slog jag till på en full size på en gång, testade den i topparna under dagen på mässan och håret blev så gaaaalet lent så tror jag kommer vara glad att jag köpte en stor på en gång! ;)

kms moist repair – Lätt leave-in kräm som vårdar och återupprättar fuktbalansen i håret. Den förbättrar kambarheten utan att tynga ner håret. Fick tips om denna av en annan makeupartist/modell – Ida – som haft lika frissigt hår som mig.

Har börjat testa alla produkter förutom Intense Restore från Sassoon än så länge och än så länge känns det bra!

Här har ni en dålig Instagrambild som jag publicerade tidigare idag. Bild 1 är tagen för någon vecka sedan och bild 2 har jag tagit idag. Snacka om att kvalitén på mitt hår är bättre och jag är så galet lättad över att jag faktiskt kan borsta skiten utan att behöva slita av mig halva håret ;)

Men vad har jag använt för schampoo och balsam då undrar ni säkert..schampoo har jag använt vilket som men bara använt det i hårbotten. Har nog inte använt några produkter med silikoner i senaste veckan (vad jag vet?! Så jäkla dålig på ingredienser och jag är inte den som googlar) så struntade i längderna då schampoo torkar ut håret och sedan använt Balsamet Palmolive milk & honey som jag nog köpt på ÖB..haha ;) Sovit med flätat hår så jag inte ska trassla till håret under natten.

Jag hoppas i alla fall att mina nya inköp inte ska innehålla farliga silikoner som lägger sig ovanpå hårstrået för mitt hår behöver verkligen återfuktas som tusan just nu men det känns som jag är på rätt väg i alla fall!

Återkommer med recensioner när jag hunnit testa produkterna mer! :)

6 svar på ”Nya produkter till håret – frisset ska bort!

  1. Tyvärr innehåller Amikas olja silikoner. De två första ingredienserna är Dimethicone och Cyclopentasiloxane som är två olika sorters silikoner. Hoppas verkligen inte att det var försäljarna som sa att de inte innehöll det för då ljög de dig rakt upp i ansiktet.

    1. Svar till Pssion Emelie: Jo det var dom som sålde till mig. En av dom sa att den innehåller inga farliga silikoner som lägger sig som en hinna ovanpå hårstrået. Menar du att dessa två ingredienser gör det? Jag har ingen kunskap om silikoner förutom att dom lägger sig som en hinna.

  2. Jag känner igen problemet. Jag hittade Pureologys hårolja i förra veckan och är än så länge helnöjd. Den skall inte innehålla några silikoner. Och för en extra boost kan man blanda ut oljan med sitt schampoo, balsam eller inpackning med. Mitt hår känns som att det sakta med säkert börjar bli mer återfuktat. Men jag körde Pureologys purify shampoo innan för att bli av med silikonerna jag har haft i innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *