Gårdagens outfit + nytt i garderoben.

Gårdagens outfit + nytt i garderoben.

Detta hade jag på mig igår när jag & Maria var på ”Efter 10” bland annat.

Mina sunkiga converse som behövs tvättas, strumpbyxor från H&M, klänning från Topshop (NY!), Halsband Friis & co, Ringar Lindex och Rock By Sweden Åsitas inköpt från Frozza, Väska från Åhlens, Skinnjacka Rock N Blue från JC, Scarf från Cubus.

Som ni ser på klänningen så funkar det sådär att ha BH under. Jag använde min Freebra som jag köpt från Nelly under och det funkade verkligen kanon! :) Ett bra köp med andra ord!

22 svar på ”Gårdagens outfit + nytt i garderoben.

 1. Åh så snygg vardags outfit, älskar de söta strumpbyxorna med prickar! Vad kostar en sån BH förresten? Skulle själv behövt nån sådan! Ha en trevlig kväll. kram

 2. Riktigt snygg outfit :) gillar ryggen!Jag har en make up tävling på bloggen som jag gärna skulle vilja att du är med i :)
  ha en bra dag!/Linn

 3. Jo precis så kände jag med, kände mig lite lurad på konfekten :-S Du får hemskt gärna meddela mig om hon svara på ditt mail, vill se så att alla verkligen får samma information om detta.
  Jahaa ja, fasiken vad dumt. Nu när jag väl hittat din blogg, märker att du är Göteborgare så ska du dra iväg bara sesådär :P Typiskt!
  Ååh, Bloggdrinky låter ju skitskôj, men tyvärr är jag urpank för tillfället. Oväntade utgifter borde inte få existera i min mening.
  kram

 4. Haha jo det har du rätt i. Är det inträdesavgift där då?
  Och vilka kommer om jag får fråga? har ju inga planer och ett fungerande busskort så what the hell. kanske kan ta mig dit i alla fall.

 5. ja men då är det nog inget inträde, verkar ju konstigt annars. Vad kul! :) Men nu blev jag mer nyfiken ju, vilka är det som kommer? Jag känner ju till 99% säkerhet INGEN av er. Och vart tusan ligger Bliss nånstans? Kanske är bra att veta det i förväg? :P

 6. Fina bilder på dig Cilla! De är så snyggt med fläta! Länge sen… Har du flyttat till Gbg alltså? Hur lever livet?

 7. svar: Jasså, så litet :) men vad mysigt ändå! Nåt sånt kan jag nog självklart pussla ihop det vore askul!

  ps. snygg outfit! Får jag låna första bilden om jag länkar :)? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *