Ser framemot fredagen :)

Ser framemot fredagen :)

På fredag är det som sagt dags för lite Bloggdrinky här i Göteborg! På tiden att lite bloggare träffas och snackar lite skit i den här delen av landet också tycker jag! ;) Annars är ju de flesta bloggträffar i Stockholm! Självklart kommer de drinksugna bloggare som kommer få med sig en lite surprise hem!

Det går lite trögt för en del att osa så tar jag för givet att dem inte tänkt komma  vilket leder till att det finns det en plats kvar! Först till kvarn är det som gäller! ;)

Ser framemot att lära känna  lite nya människor! :D

26 svar på ”Ser framemot fredagen :)

 1. Hade som sagt gärna tagit den platsen men blir jobbigt att åka fram och tillbaka. Hade det varit imorgon hade jag kunnat tagit vägarna förbi Gbg innan jag reser vidare till Vässan. ;)

  Oj jaha, var det inte det? Vad tusan skickade dem då? :P Ja,se till nu att du får gå på det ;)

 2. Okej, ja vi får se då. :P Men annars är det ju rätt bra för då har andra bloggare chansen att gå också som inte är lika stora bloggare. Eller säljs det biljetter också och sen blir vissa inbjudna? *noll koll*

 3. Kul! Ordnar du bloggträffen i Göteborg?

  Jag vill gärna ordna en i Sollentuna eller i Stockholm, men vet inte hur man fixar lokal och så. Har ju inte råd att hyra ett helt ställe och bjuda alla på mat och dryck. Bra företag som kan fylla en goodiebag har jag ju kontakt med, det är det andra som är ett problem. Du kanske kan maila mig och tipsa hur man gör för att ordna en sån träff.

  Hoppas ni får skitkul :)

 4. sv: Osa öht? Går igenom min mail så fort jag har tid och så fort det går, det är några stycken som kommer varje dag :) Ha det fint tjejen!

 5. Tack för svaret :)

  Trodde att du eller en sponsor bjöd på allt :) Så ifall man ordnar en bloggträff, så bokar man bordet och alla får betala allt själva, så får de en Goodiebag och så klart ha skitkul tillsammans :)

  Jag ville ordna en bloggträff för åldrarna 15 år och uppåt, men det är just det som är grejen kan inte bjuda alla, och i den åldern har man ju oftast inte råd att betala självt.

  Jo, det är en inbjudan du har fått till Blog Awards 2010, helt säkert. Inte skickar VR en inbjudan och säger sen att du måste betala för att komma in. Du är ju en av Viparna ;) Njut av det :) Din blogg är ju skitbra.

  Kram <3

 6. Gud vad roligt, jag skulle också vilja planera nåt liknande! Har tänkt på de ett tag. Har du några tips på hur man ska gå tillväga? Tror du man får sponsring av företag till goodiebags även om man har en liten blogg som jag? :) kramar

 7. svar: Ja absolut, det har du rätt i ! :) Men det vore roligt, sen har jag ingen stor blogg så jag tror inte att jag skulle kunna locka folk annars haha :p

  Okej, tack för tipset det ska jag absolut göra :) ska fundera lite mer kring min tanke. Nåt jag behöver tänka på? Kramar

 8. då är jag nog lika dum som åker från stan (i jämförelse med att du inte köpt new moon) haha

  men tycker absolut att du ska styra upp nåt igen sen :)

 9. SVAR: Mycket möjligt ;) Har ni några tandsköterskejobb till mig där då? ^^ Haha!
  Jag kommer nog ner till Göteborg helgen den 19 maj där. Men då har du dragit hem redan va?

 10. Synd att man bor mitt i ingenstans! Annars hade jag gärna kommit!! Hur blir det kommer du att vara kvar i gbg eller blir det Älvdalen igen??

  Och vist ska du till Hallstahammar?? Tänke om man kanske får boka in dig som mua;)

  Hoppas du får en trevlig fredag!!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *