*ger mig själv en klapp på axeln*

*ger mig själv en klapp på axeln*

fotograf: lambis, modell: jag, mua: sarah maria.

Jag fick in läxan till slut. Shit så jag har kämpat med den hela dagen. Jag vet att det hade gått väldigt mycket fortare om jag haft en dator som inte hängt sig varannan minut men men…..jag ger inte upp i första taget i alla fall. Som ni kanske förstår ;)

Jag har i alla fall fått tipset om att lämna tillbaka min adapter från NETGEAR och byta till ett annat märke då tydligen netgear fått dåligt omdöme. Så det ska jag göra imorgon efter skolan. besöka onoff, ge säljaren som tyckte denna adapter var bra en pungspark och sedan byta till ett annat märke och till sist hålla tummarna HÅRT för att det ska funka bättre.

Nu har datorn redan hängt sig 2 ggr under det här inlägget så lika bra jag drar ut adaptern ;) Vill bara säga tack till Anders för att han orkat med mitt stressiga och mindre trevliga jag idag. <3

God natt.

7 svar på ”*ger mig själv en klapp på axeln*

 1. Ja, jag va i Falun i går. Sprang omkring på stan mellan 13-15 typ med mamma och syrran.. :) Så chansen fann ju att vi kunde sprungit på varann.. :) Bra initativ till att byta adaptern.. Hoppas det blir bättre sen! :D

 2. oh, trist med internet! jag vet inte om du redan vet det, men en bild på dig är med i senaste ELLE. Det är reklam för en makeupskola och täcker en hel sida. :) fina grejjer! ;)

 3. besöka onoff, ge säljaren som tyckte denna adapter var bra en pungspark och sedan byta till ett annat märke och till sist hålla tummarna HÅRT för att det ska funka bättre.

  HAHAHA KLOCKRENT SKRIVET :D
  lycka till ;)

 4. jag hatar när datorer krånglar! Det ska bara funka! :P Skit störigt när det hänger sig och allt bara försvinner som man gjort!! Skit störigt!

 5. Svar:

  Ja, fast inte i Sverige. Inte än iallafall. Klickar man på länken i inlägget så ser du bilden på parfymen!

  Fan vad najs, ska du arbeta som det sedan då? Du kan ju söka till Make Up Store ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *