Idag har jag slösat lite pengar :)

Idag har jag slösat lite pengar :)

idag har jag köpt påfågelslinnet (98:-) som jag har under jackan på bilden :) Jag ville egentligen ha jackan också men eftersom den är lila (den blev blå på bilden bara) och mina vardagsskor är tokblå så matchade det inte så bra ;/ måste hitta ett par vita eller svarta sneakers som jag gillar :P  Sedan köpte jag den här som jag bloggat om tidigare :) Gud så härligt med lite vårkläder i garderoben! Jag hade nog behövt nya skor egentligen men jag hittade tyvärr inga :/ Vill ha ett par vita converse men det är inte det lättaste att hitta märker jag.

Sedan har jag varit och bytt min trådlösa usb adapter, ska bli intressant och se hur denna funkar. Än så länge har ju datorn inte hängt sig iaf ;)

18 svar på ”Idag har jag slösat lite pengar :)

 1. garantin på datorn (om det hade varit en bärbar hihi).

  Bra val att byta adapter.
  (är det en sånn du skruvar i nätverkskortet som har en liten antenn? en sånn hade jag förrut i min stationära burk och det strulade som fan med brandväggen för mig men sen stängde jag av brandväggen och då fungerade det bättre.)
  Var uppmärksam på grafikfel bara, om skärmen blir så där som den blev när du lade upp en bild här och den var alldeles vågig.
  man kan märka typ pixlar när datorn kommit igång och att det flashblinkar då kan det vara grafikkortet som inte vill nått mer. men om du bara ska typ surfa på din dator så behöver du inte köpa det dyraste grafikkortet som finns :)

 2. Oh, jag har en liknande lila jacka från Nike. Kanske borde plocka fram den och använda den :)

  Hoppas att det håller i sig att internet funkar. Jag hade bokstavligen fått psykbryt utan internet ;)

  Hm, här i Norge ska man iaf deklarera innan den sista april. Tippar på att det är samma i Sverige?

  Ska du till Hallstaträffa då btw? :)

 3. junkyard som sagt.. snyggast är ju converse all star LIGHT skorna med tunnare sula! tycker jag iaf =) ja har svarta o vita såna and I love them, men dom är inte så ergonomiska för min rygg just nu när man snart ska kläcka ur sej en miniTessie. hoppas du hittar nåra du gillar!

 4. @Kusinvitamin: Ja jag kollade junkyard men dom hade såklart inte min strl hemma :/ det som är det stora problemet verkar det som :P alla människor har fan strl 38…haha :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *