Gissa vad jag fått? ;)

Gissa vad jag fått? ;)


Jag fick presentkort på Åhlens till ett värde av 700:- genom gratisBio. I Lördags åkte jag till Åhlens för att handla upp dem! ;) Köpte mig en volumaster från Björn Axén – OBH Nordica, Hårprodukter från Loreal, ett litet hårspray & strumpbyxor. Jag fick betala cirka 68:- för kalaset om jag inte minns fel ;) DOCK fick jag två stycken värdekuponger på 50:- vardera eftersom jag handlat för över 600:- ;) Så man kan ju säga att jag fick allt gratis samt tjänade några kronor! haha :D

Så är ni inte medlem på Gratisbio redan så måste ni ju bli det :D Sjukt bra sida – i love it! :D

21 svar på ”Gissa vad jag fått? ;)

 1. Har jag redan svarat? Hahaha :P

  Jag har tid imorgon, antagligen hela dörve dan ;)

  Men jag kan väl höra av mig under dagen, vi får ju våra uppsägningar idag.

  Kram!

 2. Jag är redan medlem och lyckades samla ihop mina första 2000p för en vecka sedan. :D Vet dock inte vad jag ska använda presentkortet till, förmodligen en kamera eller platt-tv. :)

  Grattis till presentkortet! :) Feels good, doesn't it? ;)

 3. åhh det är ju galet bra. tänk om man alltid gick plus när man va ute å shoppa:P Vill oxå ha en volumaster. får se om tomten är snäll, eller om ja får leka egen tomte efter jul istället:)

 4. vilken lycka att få något så dyrt gratis. Är själv med där men det saknas fan 40 poäng innan jag äns kan få biobiljetter tycker att det är skitsvårt att få ihop poäng.

  Tack för en kul blogg

 5. SOm sagt, bra sida men det är skitsvårt att samla poäng om man är under 18 och inte har en stor blogg :/ Jag kämpar dock på och har nu kommit upp i imponerande 406 poäng! Haha :*

 6. Hej! Såg inte min kommentar så jag provar igen,tänkte fråga om läppfärgen du har på vad det är för märke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *