Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

_MG_3417

Hejsan alla sötisar! Jag har nu i dagarna fått hem en dubblett av mascaran Maybelline Lash Sensational Mascara & då jag inte behöver 2 likadana mascaror så tänkte jag passa på att ha en giveaway! ♥ Jag vill nämligen prova på att använda widgeten nedan för att i framtiden eventuellt ha mer tävlingar & giveaways om jag känner att det fungerar bra och enkelt! :)

Om Maybelline Lash Sensational Mascara: Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.

Så det nu behöver göra är att svara på frågan nedanför & när ni gjort det så har ni en ”bonusfråga” som gör att ni kan få en extra ”lott” vid dragningen! :) Tävlingen avslutas automatiskt 23:59 8:e November 2015!

 

Jag är väldigt nyfiken på om detta fungerar bra eller inte, fungerar det bra så kan ni räkna med fler giveaways framöver! ;)

Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

11 svar på ”Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

    1. Vad bra! :D Känner själv att jag varit jääääättedålig på att hålla i tävlingar nämligen och tidigare gjorde jag det för jämnan! Jag ska se hur denna widget fungerar och om det kanske underlättar att hålla i tävlingar tack vare den :)

  1. Jag svarade på frågan och är med, men för mig dök ingen bonusfråga eller något upp utan jag kunde bara skriva in namn och mailadress, tänkte så att du vet att det kanske inte fungerar fullt ut :)

    1. När du svarat på frågan så ska den dyka upp ovanför där det står ”svara på frågan” :) Så kolla på rutan igen och se? Jag gjorde ett test precis och det funkade i alla fall åt mig :)

  2. Sv: Nej det enda som kommer upp är en instagram länk, ingen bonusfråga kommer upp för mig. Men strunt samma, jag får nöja mig med en lott i tävlingen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *