Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

_MG_3417

Hejsan alla sötisar! Jag har nu i dagarna fått hem en dubblett av mascaran Maybelline Lash Sensational Mascara & då jag inte behöver 2 likadana mascaror så tänkte jag passa på att ha en giveaway! ♥ Jag vill nämligen prova på att använda widgeten nedan för att i framtiden eventuellt ha mer tävlingar & giveaways om jag känner att det fungerar bra och enkelt! :)

Om Maybelline Lash Sensational Mascara: Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.

Så det nu behöver göra är att svara på frågan nedanför & när ni gjort det så har ni en ”bonusfråga” som gör att ni kan få en extra ”lott” vid dragningen! :) Tävlingen avslutas automatiskt 23:59 8:e November 2015!

 

Jag är väldigt nyfiken på om detta fungerar bra eller inte, fungerar det bra så kan ni räkna med fler giveaways framöver! ;)

Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

11 svar på ”Giveaway: Maybelline Lash Sensational Mascara!

    1. Vad bra! :D Känner själv att jag varit jääääättedålig på att hålla i tävlingar nämligen och tidigare gjorde jag det för jämnan! Jag ska se hur denna widget fungerar och om det kanske underlättar att hålla i tävlingar tack vare den :)

    1. När du svarat på frågan så ska den dyka upp ovanför där det står ”svara på frågan” :) Så kolla på rutan igen och se? Jag gjorde ett test precis och det funkade i alla fall åt mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge