Glossybox – Beauty is golden.

Glossybox – Beauty is golden.

Det jag fick i min glossybox denna gången var:

1. The Body Shop – Honeymania body butter (finns i butik från och med 26/9) 185sek för 200ml.
2. Redken – Diamond Oil Shampoo & Conditioner (nylansering) Shampoo 289sek/300ml och Balsam 320sek/250ml
3. Be a Bombshell – Onyx Black Eyeliner – 129sek styck
4. Claudia Nailpolish i nyansen Ocean Deep – 45sek/11ml
5. Elizabeth Arden – Untold Edp (nylansering) – 430sek/30ml

Hela 3 nylanseringar, vaad roligt! Jag har fått en inbjudan till en bloggvisning av Honeymania från TBS (osäker på om jag har råd att åka till Sthlm än dock) men nu blev jag mer sugen på att gå faktiskt! Att bodybuttret är i min favvostrl (50ml) istället för fullsize makes me happy happy! Smidigare att ta med sig! Redken har jag faktiskt nästan aldrig testat så att testa dessa Diamond Oil ska minst sagt bli spännande! Be A Bombshell eyeliner, jag älskar eyeliners och denna har en stor spets – spännande! Lite snart på lacket från Claudia tyvärr. Untold verkar dofta helt ok, Elizabeth Arden är lite tantstämplat av mig men denna känns mildare i doften än tex Red door, smidig att ha med sig i handväskan!

Nöjd med månadens box faktiskt, kommer nog använda allt utom lacket (som jag högst testar en gång ev.) så jepp, bra box! :)

10 svar på ”Glossybox – Beauty is golden.

 1. Själv tycker jag verkligen om den nya doften från Elizabeth Arden, fast iofs, jag är ju lite tant när det kommer till dofter ;)

 2. Hej! :) Hur kommer det sig att du får så stora fina produkter? Betalar du extra eller är du lite sponsrad. Själv får jag bara fotkrämer och bodywashes även om jag kryssat in smink som förta val. :/ Hur fungerar bombshell eyeliner för dig? Min var vit i spetsen och fungerar inte alls. Jag vet inte om jag gör något fel men det kommer ingen färg alls ur den och den är helt torr. Skumt då produkterna i glossyboxen vanligtvis har sådan bra kvalitet.

  1. Hejsan Alicia!

   Jag har fått två fullsize produkter? Eyelinern och lacket så jag får nog inte fler ”stora” produkter än andra :) själv tycker jag att jag ”jämt” får eyeliners men det är nog av en slump :)

   Jag har fått en pren. I 12 månader men alla betalar exakt samma för sin box och det går nog inte att betala extra för bättre produkter ;)

   Jag har bara swatchat eyelinern på handen och den var svart. Maila bilder till glossybox? Är det något fel på den får du säkert en ny :)

 3. Klart de va många roliga saker bara för att jag inte förnyat min premunation xD nu fick jag ju nästan lust att göra det igen snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *