Recension: Isadora All Day Long Lash Mascara!

Recension: Isadora All Day Long Lash Mascara!

Om produkten: Denna mascara ska ge extra längd, separera fransarna och hålla hela dagen utan att flaga eller kladda av sig! Denna mascaran ska ha ett fuktresistent hölje som skyddar fransarna och även ger den hållbara formulan. Den ska vara enkel att ta bort med handvarmt vatten och är därmed väldigt skonsam mot fransarna.

Detta gillar jag med produkten: Den sitter hela dagen utan att kladda eller smula, och då har jag typiska djupt sittande ögon som fransarna gärna vill lägga sig mot och mascaror kan därför enkelt kladda av sig på locket åt mig, men inte denna! Borsten är en typisk gummiborste – jag gillar dessa! Och formulan är lätt att arbeta med. Den är verkligen enkel att tvätta bort, supersmidigt och ingen tvättbjörnseffekt med denna när man tvättar ansiktet på kvällen! Idag har jag testat den när jag har varit ute och sprungit intervaller (svettigt!) men den har varken smulat eller smält mot ögonlocken åt mig!

Detta gillar jag inte med produkten: Mascaran ger tyvärr inte den där wooow volymen som är ett måste för mig när det kommer till mascaror, men det är verkligen allt ”negativt” med denna!

Betyg: 4,5/5 – perfekt vardagsmascara!
Köpa igen: Ja, perfekt till vardagarna!
Pris: 139sek
Finns att köpa här: Eleven.se (annonslänk)

4 svar på ”Recension: Isadora All Day Long Lash Mascara!

  1. Tycker precis lika som du om den här mascaran! Kunde ju inte vänta på utlåtande från er skönhets bloggerskor så jag köpte på mig den.. Älskar den men som du säger, den ger inte det woooow effekten som även jag vill ha :P Men annars toppen mascara, sån jag mer än gärna använder på vardagarna :)

  2. Älskar denna mascara! Funkar bra i 35-40graders värme utan att trilla av.Även funkar den i havet också doppa aldrig huvudet dock men fick stänk och det höll ändå =)

  3. Har märkt en väldigt dålig grej, om du skulle snyfta till en film så e de kört. då har man 5st fransar totalt för de kladdar ihop sig med varann =/ Hur fult som helst

    1. Svar till Anna: Jo men den är ju inte vattenfast utan bara fuktresistent :) Så tårar förstår jag att den inte pallar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *