Glossybox Februari 2015 – Shades of Love.

Glossybox Februari 2015 – Shades of Love.

_MG_7492

Då har återigen en glossybox landat i brevlådan och jag är lika seg ut som vanligt med vad jag fick i min ;) Denna månaden hade boxen i alla fall temat Shades of Love och detta hittade jag i min box:

_MG_7499

Prov på no7 Protect & Perfect Serum – Jag tycker så här små prov är lite lönlöst eftersom jag sällan tar mig tid att prova dom då innehållet räcker för kort tid för att jag ska hinna få mig en vettig uppfattning om produkten. Men utöver dessa småprover så tycker jag det var ett vettigt innehåll!

NICKAK Colorluxe Powder Blush 99sek/5g – Generös orginalprodukt med ett ljusrosa rouge. powder-puff applikator i korken och även en liten spegel.

Marsk Mineral Eyeshadow i nyansen Fifty Shades och av en ”slump” så är skuggan grå ;) 190sek/1,2g – Även här en orginalstorlek om än produkten är väldigt liten.

Schwarzkopf OSIS Glamination Smooth Polish Elixir 199sek/75ml – Även detta är en orginalstorlek, är det bara jag eller brukar man få 3 orginalstorleksprodukter? Hur som haver, mitt hår behöver alltid denna typen av produkter så jag hoppas den är bra!

The Body Shop Body Butter Fuji Green Tea 185sek/200ml – Resestorlek på denna och det är denna storleken som jag föredrar mina Body Butter i! Jag tycker 200ml är lite för mycket produkt när jag gillar att byta doft nämligen.

Kul att glossybox får in lite förlanseringar i sina boxar och kul med en box med bra innehåll, jag ser i alla fall framemot att testa produkterna :)

Om nästa månads box: Då är boxen designad av Clara Hallencreutz, värd över 450sek och 2 spoilerprodukter är avslöjade: Ansiktspeeling från Naobay (peelingälskaren inom mig jublar) och alla ska tydligen få ett läppstift från Make Up Store och jag hoppas mest det inte är bajsbrunt, beige eller någon lam ljusrosa!

5 svar på ”Glossybox Februari 2015 – Shades of Love.

  1. Sv: Färgerna är verkligen to die for & de är superpigmenterade! Dock så tycker jag inte att de håller så länge som önskat, försvinner snabbt & när man äter tex. Samt att läpparna blir lite torra.. Men jag kommer absolut att köpa fler färger, och det är ju inte alltid man känner så. Nu har jag inte hunnit testat den med en läppenna under, men kan tänka mig att den sitter bättre då! :)

  2. Var försiktig med rouget! Extremt pigmenterat! Såg ut som en påskakärring första gången det hamnade på mina kinder, haha :D

  3. Nä en fullsize var vad jag fick. Jag var inte så nöjd med glossybox så jag sa upp den. Kändes också som att de gånger jag växlade in mina dots för en gratis box så fick jag fler miniprover istället för lite större prover :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *