Testas nu: REN Skincare V-Cense day Cream & Night Cream

Testas nu: REN Skincare V-Cense day Cream & Night Cream

_MG_7586

Under Daisy Beauty Expo 2015 så var jag på en föreläsning och jag minns att dessa två nämndes och att dom passade bra till 30+ och eftersom jag nyligen blivit 30+ så kände jag på en gång att dessa vill jag testa! Och nu äntligen har jag börjat användabåde dag och nattkrämen! Även Frida Skoglund som absolut inte ens är i närheten av 30+ talade gott om dessa på mässan och min intresseflagga höjdes ytterligare ett snäpp, jag kan ju bara hoppas att jag kommer se lika ung ut som Frida efter att ha använt dessa nu då ;) hehe!

V-Cense Youth Vitality Day Cream – En multi-aktiv fuktighetskräm som ska minimera tecken på för tidigt åldrande. Återfuktar och skyddar mot fria radikaler. Ska släta ut fina linjer och rynkor samt öka hudens energi och elasticitet. Rek.pris 479sek för 50ml.

V-Cense Revitalising Night Cream – Denna ska ladda, vitalisera och intensivt återfukta huden under natten. Även denna är en multi-akriv kräm som ska släta ut synbart fina linjer, jämna till hudtonen (yes please!) och ge ett antioxidant skydd för att motverka tecken på tidigt åldrande. Rek.pris 499sek för 50ml.

REN Skincare hittar ni på Apotek hjärtat, Apoteket AB, Eleven.se (annonslänk), Hudoteket.se & Sephora för att nämna några, alla återförsäljare kan ni se här.

Jag är grymt pepp på dessa två produkterna, jag återkommer om några veckor med en recension! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *