Glossybox November – Christmas Sparkle

Glossybox November – Christmas Sparkle

Glossybox

Glossybox November – Christmas Sparkle

Började fundera vilken månad det var med tanke på namnet på glossyboxen, haha! Men Christmas Sparkle är en box som ska kicka igång julen och ge lite extra glitter i vardagen. Ser ni boxen? Im loving it!

Glossybox

Alltså hur ofta är man nöjd med hela innehållet i en glossybox? Inte jätteofta, det brukar alltid vara nån produkt som i alla fall jag dissar! Men inte denna gången! Jag är tametusan nöjd med alla fem produkterna i min glossybox!

Masq+

SerumMasq+ Upload – Aktivit serum, ger en riktig vitaminkick när din hy känns trött och saknar spänst. 39sek för en ansiktskmask. Sheetmask, perfekt sak att få i en glossybox! Denna ska jag nog nästan testa redan nu i helgen!

La Theorie Des Volcans

La Theorie Des Volcans Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub – En anti-age skrubbmask som ska fånga upp föroreningar, rodnader och avlägsnar döda hudceller. Den ska tydligen ändras från vit till lila vid applicering, gud så roligt! 290sek för 30ml och jag vet inte vart den går att köpa? :O Försöker googla men hittar ingen svensk återförsäljare? Produkten låter otroligt intressant i alla fall! Måste testas snarast!

Hotmakeup Makeup Brush cleanser

Hotmakeup Makeup Brush Cleanser – En produkt som har två syften, svampen som är en rengörningsdel och mittendelen kan man fylla med lite vatten för att sedan dutta penseln i för att få en mer intensiv makeup! 99Sek hos bland annat bubblebox.se

De Bruyere Beauteglossybox

De Bruyere Beaute Jumbo Eye Pencil – Ja en ögonskuggspenna, i en snygg nyans med lagom mycket skimmer. Inte helt fel! Återigen så är märket helt nytt för mig och jag vet inte riktigt vart man hittar det i Sverige? Om man ens gör det ännu? 150Sek

Glossybox The Body Shop

The Body Shop Body Butter Frosted Berries i Limited Edition – En av julens dofter hos The Body shop och med denna har dom verkligen gjort en fullpoängare! Doftar ljuvligt! Den har noter av: Tranbär, Svarta vinbär, hallon, vita blomster, krämig pralin och söt vanilj. Doftar som sagt ljuuuuvligt! 185Sek för 200ml

Fantastiskt vad nöjd jag är med månadens Glossybox alltså! Glossybox kostar 139Sek per box och det kommer ut 1 box i månaden! Var ni lika nöjda med era boxar denna månaden?

-Pressutskick och inlägget innehåller annonslänkar

4 svar på ”Glossybox November – Christmas Sparkle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *