Glossybox.

Glossybox.

Glossybox väljer varje månad ut 5 skönhetsprodukter i mindre storlek som man får hemskickad i en vacker box. Det är en skönhetsbox man prenumererar på för 139kr i månaden.

Tycker ni det låter intressant? Det tycker jag! Men det beror såklart lite på vad det kommer vara för produkter och hur små dom är. Vad menas med mindre storlek? 5 små prover som kommer hem? Då är jag nog inte intresserad för 139kr i månaden så jag hoppas det är produkter större än små prover!

Jag har i alla fall skrivit upp min mailadress så jag vet när det drar igång och förhoppningsvis kanske man får veta då vilka produkter man får hem i första utskicket! Jag hoppas att man får veta i förväg vilka 5 produkter man får hemskickade och i så fall eventuellt tacka nej de månader man känner att produkterna inte lockar!

Ser framemot att få veta mer om själva upplägget!

12 svar på ”Glossybox.

  1. längtar verkligen tills det finns i sverige. Vad jag vet är storleken på produkterna en aning större än vanliga prover, du kan kolla upp videor på youtube, så ser du ungefär :)

  2. Har längtat som en galning efter denna! Är jättesur över att Budoir Privé och Feeluniques BeautyBox inte finns i Sverige, men så kom ju den här! :) Vad jag förstår så brukar en av produkterna vara ”full size”, så att man tjänar in kostnaden för boxen bara på den, sas. (Åtminstone funkar Budoir… så) Är väldigt förväntansfull och har såklart anmält intresse jag också! :)

  3. åh, intressant ! jag läser en amerikansk blogg (http://www.makeupbycherylh.com/) som får hem liknande boxar varje månad. där tycker jag det verkar vara rätt bra med produkter i hyffsat bra storlekar. har tyckt att det verkar vara en kul grej så det är ju perfekt att de ska börja med det här i sverige också. jag är dock intresserad av vad för märken de kommer samarbeta med, och förstås hur stora förpackningar. man är ju inte direkt intresserad av reseförpackningar från nivea.. :P

  4. Åh ska de komma till sverige, va skoj :) Kollar ganska mycket på olika youtube klipp och där pratar de ganska bra om glossybox så jag tycker de ska bli roligt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *