Go crazy – nej tack!

Go crazy – nej tack!

Just nu är jag på jobbet och plockar upp fora hela dagen så jag sitter här på kvällningen och gör ett tidsinställt inlägg! Jag tänkte visa er vilket otroligt fult nagellack jag har på mig idag, this is so not me! Grönt är inte skönt. Lacket kommer från Lumene natural code och heter go crazy. När man ser flaskan tror man att lacket ska vara mycket grönare men detta är ljusgrönt med lite skimmer i. På bilden har jag målat 2 lager och det är ändå väldigt dåligt med färg! Det kanske ”växer på mig” men just nu gillar jag det inte alls. Kommer med andra ord lacka om naglarna väldigt snart! ;)

13 svar på ”Go crazy – nej tack!

 1. Chanel lacket som jag fick i present i förra veckan var först ett stort Nej, men ju mer jag tittade på det så ju mer gillade jag det, så jag satte upp det på önskelistan. Hihi och fick det :) en färg som jag aldrig har haft förut.

  Har du hunnit kolla in Chanellacket än? Skrev ett inlägg med bilder av lacket, och mina naglar nu i morse. Gillar verkligen den färgen. Tror att du skulle passa i det. Men jag vet i och för sig inte din smak för nagellack.

 2. Det där är nog inte min färg, men jag gillar ”konstiga” färger på naglarna och numera är det ju jättestort utbud.

 3. Japp, skitfult var det! haha

  Nej jag slutade en halvtimme efter att du börjat!
  Det var dock olåst där uppe, men jag tror det var städerskorna som låst upp.
  Så jag lånade kort i onödan!
  Ringde simhallen och tog redan på öppettiderna… 12.00 ÖPPNAR de mån-fre…
  Orkade bara höra det, blev rätt sur! haha 12.. vad i helv*te!

  Nåja, det var iaf otroligt skönt att ta ett rejält pass, vi får höras om när vi kan passa in så vi kan ta sällskap. Lisso för givetvis följa med!
  =)

 4. I like it to =) Enda nackdelen med billigare nagellack är att man måste ha två lager, annars slits det så fort =P

 5. njaaae, ja vet inte om ja gillade den färgen heller.. blir säkert fint om man bara målar nån dekoration med den eller nåt :)

 6. visst är det. Grönt är nog en av dom färger jag har svårast för.Men tyckte ändå inte det var skitfult. Men många av dom lacken ger dåligt med färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *