Ingela – in the shadow.

Ingela – in the shadow.

Fotograf/Mua: Jag. Modell: Ingela Perhans.

Känner mig faktiskt riktigt nöjd med denna bilden. Jag är väldigt kritisk mot mig själv som fotograf då jag känner X antal fotografer som är så mycket bättre än vad jag är. (svårt att låta bli att jämföra sig o inse att jag inte alls är lika duktig som dem..än ;P) Behövde inte göra så mycket med den heller vilket känns riktigt bra :) Idén med skuggorna kommer såklart får självaste top model ;) Det var lite klurigt då vi var själva men en torkvinda fick agera gardinhållare ;)

Vad tycker ni om den? Kom med lite ris, ros och tips tack! :)

23 svar på ”Ingela – in the shadow.

 1. Sv: men att försöka roffa åt sig min H&M påse tyckte jag var lite pinsamt :P

  Jag gillade bilden! Den ser läcker ut, nästan som att h on har spets över ansiktet :)

 2. UNDERBAR BILD!!!
  Tycker du fått till skuggorna väldigt fint. Känns nästan som om Ingela skulle ligga vid kanten av en pool och vattnet reflekteras upp på henne. :)

 3. Haha. Har inte ens skejtat. Denna gång sprang jag efter en okopplad hund, föll handlöst framåt och slog ut tanden. Smidig tjej.

 4. Jag älskar bilden! Kom inte på nåt fel för än jag såg texten och du bad om lite kritik. Jag kan bara tänka mig att jag skulle vilja se lite mer hals på modellen. Annars är bilden fantastisk och iden är super!

 5. Aha aha. Ja vi får hoppas att du får till en liten solning iaf :P här verkar det som att lyckan har vänt, när jag kollade vädret nu så stod det att det ska vara 22 grader och molnigt :(

 6. Mjaaeee..c har man en tacksam bild och ljusar upp den rätt mycket innan så är det inte direkt pilligt. Tog inte lång tid direkt att göra den :)

 7. Sv: jo det var skönt med pause. kännde ingen alls motovation till att skriva.

  Bilden blev ju bra =) tufft med skuggorna =)

 8. Cilla nu är problemet med fotograf löst ju! Du kan väl fota om vi ska plåta något mer i sommar :D Jag tycker du är grym! nu måste vi bara klura ut något ihop!

 9. Det jag enbart kan säga om denna bild är att den vart otroligt vacker!!! Jätte jätte bra jobb av er båda… grattis..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *