Golden fig – en favorit!

Golden fig – en favorit!

Golden Fig paletten som ingår i Isadoras julkollektion Red Rush kommer vara en favorit för mig att använda till vardags – helt klart! Tycker nyansen i mitten av paletten är så otroligt fin! Love Love Love! Den har jag applicerat närmast ögonvrån idag!

Nu ska jag snart fota en tjej som är på väg hit, kände mig lite opeppad pga av det tråkiga vädret men lite E-type i högtalarna verkar ha fixat det ;)

6 svar på ”Golden fig – en favorit!

  1. Hej. Tänkte på dig och att du har problem med att hyn blir fet/blank på vissa partier och att du får pudra flera gånger under dagen. Jag har samma problem men har köpt en fuktgivande dagcréme som ger ett matt resultat. Sebo specific, ultra matt. På mig fungerar den jätte bra och blir inte alls blank på samma sätt när jag grundar med den innan jag lägger basen för underlaget.

  2. Ja, jag tror du nämnde att du trivdes rätt bra i stockholm när jag trävvade dig på ett event för ett par år sedan. =)
    Jag är helt förälskad i hela red rush kollektionen och ska inhandla den nu till löning, är super nyfiken på att få testa allt skoj!

  3. Men åhhh! Måste jag spana in! Ser nämligen ut som några utav mina absolut favoritfärger från NOUBA!! :D Och alla vet vi ju att NOUBA är liiiite dyrare! x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *