Nyhet hos Isadora – Hair Mascara.

Nyhet hos Isadora – Hair Mascara.

Från Isadora eventet så fick jag med mig 4 hårmascaror som är en av Isadoras senaste nyheter! Eller ja dom har funnits tidigare men är tillbaka nu! :) Hot Pink, Green Turquoise, golden copper och red copper. De två första ingår i trend & de två bruna nyanserna ingår i kollektionen klassiskt.

Hur använder man då dessa hårmascaror?

1. Borsta igenom håret noggrant.

2. Ta en hårslinga.

3. Applicera från roten till toppen av håret med hårmascara borsten. Om du har långt eller tjockt hår så applicera på båda sidorna av hårstråna för att vara säker på att du får täckning. Du kan applicera hur du vill i håret!

4. Låt mascaran torka! Du kan torka med hårfönen om du vill snabbtorka!

5. När mascaran torkat så borsta igenom håret!

KLART! :)

Det ser ju jättebra ut på deras modeller som är mörkhåriga men på mig fungerade den rosa nyansen hot pink inte alls lika bra! ;)

Jag applicerade i hårtopparna men det fäste väldigt ojämt och när jag borstade ur det så kändes det som jag borstade ur halva färgen..eller den låg i alla fall i handfatet ;) Den blir inte jätte ”hot pink” men om man har lite mer tålamod än vad jag hade igår kväll så kanske man kan få ett bättre resultat! Men det tog tid att försöka applicera över allt i topparna med en mascaraborste! Man ser ju i alla fall färgen men håret blev strävt med produkten i! Inbillar mig att om jag inte haft torrt hår så hade det eventuellt varit enklare att applicera produkten men jag kommer ju inte i närheten av det resultat jag hade hoppats på! :(

Jag kommer testa dom andra tre nyanserna också för att se hur dom syns i mitt mörka hår! Hot Pink var den jag såg framemot mest att testa men den kändes sådär! Jag tänkte ta med den till Maria och hennes tre döttrar som har ljust hår och låta dom testa och se vad dom tycker! Jag tror nämligen att detta kommer bli en produkt som passar riktigt bra till yngre!

Dessa verkar finnas i butik redan och kostar 129kr per tub som innehåller 17ml!

Jag testade aldrig dessa när dom fanns för X antal år sedan, men vad tror du om deras comeback? Kommer du testa?

 

30 svar på ”Nyhet hos Isadora – Hair Mascara.

 1. De där minns jag från när jag var yngre. Då testade jag någon sån färg. trist att det inte blev lika läckert eller i närheten av modellens..

 2. Jag insåg just att jag har två färgade maskaror (vanliga, för ögonfransarna) här hemma och var tvungen att dra igenom håret med dem! Blev rätt coolt i vitt hår!

 3. Jag minns som den jag var yngre som sagt, hade någon brun/ bronze färgad. Höhö.

  Det kan du ge dig på att jag räknar med att du ska komma inom våran monter på lördagen, B 22! Vi ska faktiskt bo på Victoria Tower så det ska bli riktigt intressant! :)

 4. Coolt men inget för mig! Fast det hade varit häfigt på måndag när vi ska ha rocktema på en av nedräkningasdagarna till studenten :)

 5. Det var ju tusan vad du ser blek ut när du är sminkan. Använde gärna solpuder så det livar upp ditt ansikte…..

  1. Haha kan bero på att jag ÄR blek ;) Och jag trivs så, tycker det är snyggast så jag tackar gärna nej till solpuder :)

 6. För det första så tror jag att modellen endera har clips eller så är slingorna helt enkelt photoshoppade. För det andra å ser du FANTASTISK ut med din fina, klara hy. Hellre blek än söndersolad och läderartad…. :)

  1. Jag tycker det känns som modellens färg är photoshoppad…faktiskt :P Reklamens värld!

   Och ja jag gillar min vita hy :) Solar inte solarium och sånt längre…börjar bli gammal nu o tänka på att huden åldras osv ;) haha. Solar bara de få gånger jag är iväg på solsemester :)

 7. HAHA! Va roligt att de ska komma! Kommer ihåg att jag ville ha hårmascara när de fans sist, då var jag typ 9 år (är 21år nu) så de va ett tag sen.

 8. Hahaha! Kommer så väl ihåg dessa – snyggaste festlooken var lila/röd hårmascara och Idolen var Lene i Aqua, året var 97-98 och jag gick väl i 5:an :P

  Nej, jag kommer nog inte använda dessa igen ;)

  1. Nej men så konstigt! Jag vet att många nämnt att dom sett dom på Ica Maxi, du har inget sånt i närheten? Eller kanske ett Åhlens?

 9. Jag testade blå men det blev ingen färg alls och jag har mycket ljusare hår en vad du har. + modellerna färgar med riktig hårfärg så det blir bättre färg för dom ska kunna sälja produkten.
  Kolla min blogg:)

 10. Är jättesugen på att köpa en i en blond nyans för att kunna göra t ex dip dye med, men är lite osäker på hur håret blir med produkten i? Blir håret stelt..? Du verkar ju ha fått en ljusare också, hur funkar den på dig? Själv har jag en ljusbrun hårfärg.

  (Svara gärna på min blogg) :)

  1. Svar till Jossan: Då jag har väldigt mörkt hår så fungerar inte dessa så bra på mig, som du ser på bilden med den rosa. Så har du mörkt hår som mig skulle jag nog inte rekommendera att köpa denna. Det blir ju stelt i håret till en början men det borstar man ur, det kändes dock som det mesta av färgen försvann när jag borstade och att mina torra hårtoppar framhävdes av produkten då den fastnade så ojämt efter att jag borstat håret som man ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *